29.12.2015 11:51

Olaines un Stopiņu futbolisti gadu beidz kā līderi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines un Stopiņu futbolisti gadu beidz kā līderi arhīvs

Rīgas telpu futbola čempionātā noslēdzies pirmais posms un noskaidrotas tās komandas, kas otrās un trešās līgas turnīros iekļuvušas labāko astoņniekā un pēc Jaunā gada turpinās cīņas par medaļu. To vidū ir arī Pierīgas pārstāvji – Olaines un Stopiņu vienības.

Otrās līgas A grupas turnīru Olaines futbolisti pabeidza ar divām uzvarām – vispirms pēdējās desmit minūtēs atspēlēja divu vārtu deficītu un pašā izskaņā guva uzvaras vārtus pret "Eurologi" komandu (4:3), bet pēc tam, pateicoties Aleksandra Mihailova trim precīzajiem sitieniem, ar 5:4 pārspēja "Avantex" vienību.


A grupas turnīra tabulā olainieši ar 28 punktiem 14 mačos (astoņas uzvaras, četri neizšķirti, divi zaudējumi) ieņēma pirmo vietu un kā līderi sāks arī otro posmu, kurā spēles aizvadīs pa četrām labākajām komandām no divām apakšgrupām. Sešās savstarpējās cīņās ar savas grupas sāncenšiem Olaines komanda nopelnījusi 13 punktus.

Rīgas čempionāta trešās līgas A grupā pirmajā vietā finišēja Stopiņu telpu futbola komanda, kas pirmā posma pēdējā spēlē ar 6:2 pieveica "Garāža-2" futbolistus. 14 spēlēs Stopiņu klubam 33 punkti (11 uzvaras, trīs zaudējumi). Savukārt otrā posma turnīru par 1.–8. vietu stopiņieši sāks ar deviņiem punktiem, kas viņus pagaidām ierindo trešajā vietā.

Labāko astoņniekā neizdevās iekļūt Ķekavas novada komandai. Pirmo posmu ķekavieši pabeidza ar graujošu 9:1 uzvaru pār "Satis Grupa" vienību, taču savā apakšgrupā palika piektajā vietā (17 punkti), no ceturtās pozīcijas atpaliekot par četriem punktiem. Toties turnīru par devīto vietu Ķekavas novads sāks kā līderis ar piecām uzvarām sešās spēlēs un 15 punktiem.