21.12.2015 22:33

Novadnieču duelī FK "Ķekava" florbolistes otrreiz pārspēj "Ķekavas Bulldogs" komandu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Novadnieču duelī FK "Ķekava" florbolistes otrreiz pārspēj "Ķekavas Bulldogs" komandu www.floorball.org

Pirmdien otro reizi "Elvi" florbola līgā šosezon nūjas krustoja abas Ķekavas dāmu komandas. Atšķirībā no pirmā apļa spēles, kurā Latvijas vicečempiones un turnīra līderes FK "Ķekava" guva pārliecinošu uzvaru pār "Ķekavas Bulldogs" vienību 10:3, šoreiz beigās sāncenses šķīra tikai vieni vārti.

Rezultāts tika atklāts tikai otrajā trešdaļā, kad dažu minūšu laikā Ieva Jurkāne un Zanda Bergmane panāca 2:0 FK "Ķekava" labā. Natāllija Babjuka drīz vien "buldodzēm" vienus vārtus atguva, taču vēl līdz pārtraukumam Elīna Drēziņa un Laura Skujevska rezultāta starpību palielināja līdz 4:1.


Drīz pēc trešā perioda sākuma pēc N. Babjukas un Jolantas Kļavas precīzajiem metieniem skaitliskajā vairākumā FK "Ķekava" pārsvars atkal saruka līdz minimumam, taču nākamo septiņu minūšu laikā Ilze Medne, Alīna Logina un Zanda Bergmane guva vēl trīs vārtus un pieaudzēja starpību līdz 7:3 FK "Ķekava" labā.

"Buldodzes" nepadevās, un pamatlaika pēdējās trijās minūtēs J. Kļava un abas Latvijas izlases spēlētājas Inga Ametere un Līga Vancāne vēlreiz atjaunoja intrigu mačā, tomēr izglābties nepaspēja – 7:6 FK "Ķekava" labā.

Par labāko spēlētāju FK "Ķekava" sastāvā atzina vārtsardzi Lāsmu Rimšu, bet "Ķekavas Bulldogs" rindās šo titulu ieguva divu vārtu autore Natālija Babjuka.

"Elvi" līgas turnīra tabulā, noslēdzot šo gadu, FK "Ķekava" florbolistes ar 25 punktiem deviņās spēlēs ir līderes un tuvākās sekotājas FK "NND" apsteidz par astoņiem punktiem, vēl punkts mazāk un divas spēles rezervē ir čempionvienībai Kocēnu "Rubenei". Savukārt "Ķekavas Bulldogs" ar deviņiem punktiem desmit mačos ir piektajā vietā sešu klubu konkurencē.