08.12.2015 15:01

FK "Auda" jaunie futbolisti pārved medaļas no Igaunijas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Auda" jaunie futbolisti pārved medaļas no Igaunijas FK "Auda"

Arī šogad Ķekavas un Baldones futbola kluba "Auda" jaunieši piedalās telpu futbola turnīrā "FC Elva Indoor Cup" jauniešiem Igaunijā. Decembrī futbola klubs Nio ciemata mājīgajā sporta zālē netālu no Tartu jau paviesojies ar sešām komandām, un četras ir atgriezušās mājās ar godalgotām vietām – trīs bronzas un viens zelts.

Pirmo bronzas godalgu sarūpēja U-13 vecuma komanda, portālam "Apriņķis.lv" pavēstīja futbola klubā. Šajā vecuma grupā par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts FK "Auda" spēlētājs Ēriks Vītiņš. Vēl vienu bronzu klubam izcīnīja U-8 komanda. Šajā vecuma grupā individuāli izcēlās Gustavs Lejaskrauklis, kurš tika atzīts par turnīra labāko aizsargu.


Visveiksmīgākie izrādījās jaunākā U-7 vecuma grupas puiši. Šajā vecuma grupā "Auda" startēja ar divām komandām – viena tika pie visaugstākā kaluma medaļām, bet otra pie bronzas. Šajā vecuma grupā individuāli izcēlās Rauls Mass, kurš tika atzīts par turnīra labāko spēlētāju, un Kristaps Briedis, kuru atzina par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Noteikti jāatzīmē arī "Audas" futbolists Dāvids Dūmiņš, kurš pretinieku vārtsargus pārspēja 15 reizes, taču kļūdainas rīkotāju statistikas dēļ netika atzīts par rezultatīvāko spēlētāju. Zīmīgi, ka šai komandai šis bija tikai trešais turnīrs un pirmā starptautiskā pieredze.

Turnīrs "FC Elva Indoor Cup" Igaunijā tiek organizēts vairākās vecuma grupās, un "zaļimelnie" kopumā plāno startēt ar deviņām komandām septiņās vecuma grupās. Janvārī šajā pašā turnīrā startēs vēl arī U-9 komanda un Latvijas pirmajā līgā spēlējošā FK "Auda" meistarkomanda.