03.12.2015 10:07

Carnikavas basketbolistu uzvaru sērija pārtrūkst Limbažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas basketbolistu uzvaru sērija pārtrūkst Limbažos arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas A grupas spēlē Carnikavas basketbolisti saspringtas cīņas galotnē piekāpušies olimpiskā centra "Limbaži" otrajai komandai. Līdz ar to pārtrūkusi carnikaviešu piecu uzvaru sērija.

Par mača spraigumu liecina statistika – vadībā te viena, te otra komanda spēles gaitā bija 14 reižu, 11 reizes tika fiksēts neizšķirts rezultāts, bet lielākais kādas komandas pārsvars bija nieka seši punkti. Carnikavieši pēdējo reizi priekšā bija divarpus minūtes līdz pamatlaika beigām, kad pēc Ivara Lubāna precīzā trīspunktu metiena panāca 76:74.


Mača izskaņu tomēr veiksmīgāk aizvadīja laukuma saimnieki. Vispirms trīspunktu gājiens, tad precīzs tālmetiens un pēc tam vēl viens precīzs soda metiens četras sekundes līdz beigām, uz ko atbildēt Carnikavas komandai vairs nebija laika – zaudējums 79:81.

Viesu labā Edgars Vecums guva 26 punktus, Ivars Lubāns 21, Egīls Ločmelis 14 un Ojārs Libsbergs 13 punktus.

LBL3 A grupas tabulā Carnikavas komanda ar sešām uzvarām un sešiem zaudējumiem noslīdējusi uz piekto vietu. Labāka bilance ir "ViA/Valmiera Glass-2" (10-0), BK "Dartija" (8-2), SK "Jaunpils" (7-3) un "Ezerzeme/Rēzekne" (5-4) vienībām.

Nākamo spēli carnikavieši aizvadīs pirmdien, 7. decembrī, savās mājās pret rēzekniešiem. Dažas stundas iepriekš izbraukumā ar basketbola skolas "Rīga" komandu tiksies Saulkrastu basketbolisti.