01.12.2015 11:27

Stopiņu handbolistam – pirmās līgas Mēneša spēlētāja tituls

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistam – pirmās līgas Mēneša spēlētāja tituls Latvijas Handbola federācija

Par "Vektrum Sport" mēneša labāko spēlētāju novembrī Latvijas handbola čempionāta pirmās līgas turnīrā atzīts Mārtiņš Savickis no Austrumu grupas līdervienības Stopiņu novada handbola komandas.

Novembrī Stopiņu novada komanda izcīnīja četras uzvaras, panākumu sēriju pagarināja līdz astoņiem mačiem un palielināja pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem turnīra tabulā. Mārtiņš Savickis šajās četrās spēlēs kopā guva 24 vārtus, tajā skaitā vienpadsmit – uzvarā 42:24 pār MSĢ/Latvijas jauniešu izlasi.


Pirmās līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņš dala ceturto vietu ar savu komandas biedru Renāru Čerņevski, abiem šosezon ir pa 52 precīziem metieniem, liecina Latvijas Handbola federācijas informācija.

Latvijas handbola čempionāta "Vektrum Sport" labākie spēlētāji virslīgā un pirmajā līgā saņem dāvanas un kreklu no "Vektrum Sport", savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņem dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda – 10–15% atlaidi.

Par virslīgas novembra labākajiem spēlētājiem atzīti Egils Politers no "Dobeles Tenax" un Kristīne Daņiļenko no Ludzas "Latgols" komandas. Oktobrī dāmu virslīgas labākās spēlētājas titulu izpelnījās Ivita Asare no Stopiņu novada handbola komandas.