29.11.2015 19:24

Ulbrokas florbolisti otro apli sāk ar uzvaru, ķekavieši – ar zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti otro apli sāk ar uzvaru, ķekavieši – ar zaudējumu FS "Masters"

"Elvi" florbola līgas pamatturnīra otrā apļa pirmās spēles svētdien aizvadījušas abas Pierīgas komandas. Sezonas ierastā kārtība tika saglabāta arī šoreiz – Ulbrokas/florbola skolas "Masters" vienība 12. kārtā izcīnīja astoto uzvaru, bet "Ķekavas Bulldogs" piedzīvoja desmito zaudējumu.

Ulbrokas sporta kompleksā svētdien viesojās Kocēnu "Rubenes" florbolisti, kuri turnīra tabulā atradās turpat blakus laukuma saimniekiem. Pēc abpusēji rezultatīvā cīņā aizvadītas pirmās trešdaļas (4:3) turpinājumā uzbrukuma aktivitātes pierima, un pirms pēdējās trešdaļas Ulbrokas komandai bija divu vārtu pārsvars – 5:3.


To viņiem tomēr neizdevās nosargāt, un pusotru minūti līdz pamatlaika beigām "Rubene" panāca izlīdzinājumu. Tāpat kā komandu pirmā apļa savstarpējā spēlē, nācās spēlēt pagarinājumu, kas ilga gan tikai 14 sekundes – uzvaru 6:5 Ulbrokas/FS "Masters" komandai atnesa Kārļa Bulāna precīzias metiens.

Pa diviem vārtiem mājinieku labā guva Toms Niedre un Kaspars Šķēls, kuram arī divas rezultatīvas piespēles.

"Ķekavas Bulldogs" viesojās pie Latvijas čempioniem Cēsu "Lekringa" florbolistiem un piedzīvoja kārtējo neveiksmi 1:5. "Elvi" līgas turnīra tabulā Ulbroka/FS "Masters" ar 20 punktiem dala 4.–6. vietu, bet "Ķekavas Bulldogs" ar pieciem punktiem saglabā pēdējo 12. pozīciju.

Latvijas pirmās līgas turnīrā otro savstarpējo spēli šosezon aizvadīja Saulkalnes un Babītes florbolisti. Tāpat kā pirmā apļa spēlē, mazliet veiksmīgāki izrādījās viesi – šinī gadījumā saulkalnieši, kuri, Aleksandram Mahortovam gūstot trīs vārtus, izcīnīja uzvaru 6:5 un revanšējās par iepriekšējā mačā pagarinājumā piedzīvoto zaudējumu.

Pirmās līgas Centra grupas turnīra tabulā abām Pierīgas komandām ir pa 14 punktiem deviņās spēlēs, un viņi ieņem divas nākamās vietas aiz līderiem FK "Irlava/Avant".

Savukārt Rīgas atklātajā florbola čempionātā, kurā Saulkalnes florbolisti ir līderi, viņi pēdējā mačā ar 9:2 pieveica vienus no pastarīšiem Carnikavas florbola klubu. Uz piekto pozīciju pakāpusies "Inčukalns Coyoti" komanda, kas ar 4:2 uzvarēja "Jager Team".