17.11.2015 23:22

FK "Ķekava" florbolistes izcīna uzvaru svētku priekšvakarā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" florbolistes izcīna uzvaru svētku priekšvakarā www.floorball.org

"Elvi" florbola līgā dāmām sesto uzvaru sezonas septiņos mačos izcīnījušas florbola kluba "Ķekava" spēlētājas. Svētku priekšvakarā viņas savā laukumā Ķekavas sporta klubā ar 6:3 pārspēja komandu "Rīgas lauvas" un nostiprinājās turnīra tabulas līderpozīcijās.

Vēl otrās trešdaļas vidū ķekavietes bija iedzinējās 1:2, taču nākamo 20 minūšu laikā guva četrus vārtus pēc kārtas un iekrāja izšķirošo pārsvaru. Uzvarētāju rindās lielisku spēli aizvadīja Ieva Jurkāne, kuras kontā četri gūti vārti (visi četri pēdējie) un viena rezultatīva piespēle.


Virslīgas turnīra tabulā FK "Ķekava" ir 19 punkti septiņās spēlēs – par sešiem vairāk nekā tuvākajām sekotājām Kocēnu "Rubenei", kam gan ir spēle rezervē. Ceturto vietu ieņem "Ķekavas Bulldogs" – deviņi punkti septiņos mačos.

Jāatgādina, ka Latvijas valstsvienības sastāvā dalībai decembra sākumā paredzētajā pasaules čempionātā iekļautas FK "Ķekavas" florbolistes Gundega Vancāne un Elīza Elizabete Bērziņa, kā arī "Ķekavas Bulldogs" kluba uzbrucējas Inga Ametere un Līga Vancāne.