17.11.2015 16:53

Olaines un Stopiņu komandas vadībā telpu futbola turnīros

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines un Stopiņu komandas vadībā telpu futbola turnīros Rīgas Futbola federācija

Kārtējās cīņas aizvadījušas Rīgas telpu futbola čempionātā spēlējošās Pierīgas komandas. Pagaidām vislabāk veicies Olaines un Stopiņu vienībām, kas atrodas savu apakšgrupu turnīra tabulu galvgalā attiecīgi otrajā un trešajā līgā.

Elites līgā spēlējošā LNOB/Mārupes komanda svētdien sacentās ar "JakoSport&Graanul Pellets" futbolistiem un pirmo reizi sezonā piedzīvoja "sauso" zaudējumu – 0:5. Pēc četrām kārtām LNOB/Mārupes klubam ir trīs punkti un sestā vieta astoņu komandu konkurencē.


Otrās līgas A apakšgrupā divas spēles triju dienu laikā ar citām līdergrupas komandām aizvadīja Olaines telpu futbola vienība. Vispirms olainieši spēlēs pēdējās septiņās minūtēs atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 8:7 pārspēja "OSK Ostnieks" komandu. Bet pēc tam jau paši priekšpēdējā minūtē izlaida no rokām uzvaru pār "Marshal FC" futbolistiem – neizšķirts 5:5 (tieši tāpat kā abu komandu pirmajā savstarpējā cīņā).

Olaines komanda ir vienīgā, kas šajā turnīrā vēl nav piedzīvojusi zaudējumus un ar 14 punktiem sešās spēlēs ieņem pirmo vietu.

Uzvaru sēriju Rīgas čempionāta trešās līgas A grupā turpina Stopiņu telpu futbola komanda, kas savās mājās Ulbrokā ar 8:3 pieveica "Riga United". Trīs vārtus guva Oļegs Darmorozs, kurš ar deviņiem precīziem sitieniem dala pirmo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Viņa pārstāvētajam klubam pēc aizvadītām sešām spēlēm ir maksimālais punktu skaits 18.

Ne tik spoži trešās līgas B grupā klājas Ķekavas novada komandai. Pēdējā mačā ķekavieši ar 0:9 kapitulēja grupas līderiem futbola klubam "Laikmets" un ar septiņiem punktiem sešās spēlēs atrodas piektajā vietā. Ķekaviešiem nākamā spēle paredzēta 20. novembrī, kad viņi savā laukumā Ķekavas sporta klubā uzņems "Husky/LSPA" vienību.