15.11.2015 18:54

Ķekavas florbolisti ielaiž 13 vārtus un zaudē; ulbrokieši – 14, tomēr uzvar

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas florbolisti ielaiž 13 vārtus un zaudē; ulbrokieši – 14, tomēr uzvar Latvijas Florbola savienība

Gūtiem vārtiem pārbagātas bija nedēļas nogalē aizvadītās "Elvi" florbola līgas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos. Divus punktus par uzvaru pagarinājumā nopelnīja Ulbrokas/florbola skolas "Masters" komanda, bet "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem jau kārtējais zaudējums.

Ulbrokas klubs viesos Stalbē tikās ar sporta kluba "Pārgauja" florbolistiem, un abas komandas kopā sasniedza sezonas rezultativitātes rekordu – 29 gūti vārti! Laukuma saimnieki pēc pirmo desmit minūšu nokdauna (1:5) pamanījās izvirzīties pārliecinošā vadībā (10:5). Tad ar sešiem precīziem metieniem pēc kārtas atbildēja Ulbrokas komanda, bet trešajā trešdaļā sāncenši apmainījās ar vēl vairākiem vārtu guvumiem un pamatlaikā uzvarētājus tā arī nenoskaidroja.

Galvu reibinošais uzbrukuma florbola beidzās pagarinājuma trešajā minūtē ar Kaspara Šķēla precīzo metienu – 15:14 Ulbrokas/FS "Masters" labā. K. Šķēls savāca sešus rezultativitātes punktus (3+3), Artūrs Jurševskis – piecus (3+2), Kārlis Bulāns – četrus (4+0).

Daudz vārtu guvumu bija arī turnīra pastarīšu "Ķekavas Bulldogs" un vicelīderu "Mogo-RTU/Rockets" komandu spēlē, tiesa, lielākoties bumbiņa lidoja vienos vārtos. Pēc pirmās trešdaļas "buldogi" zaudēja vēl tikai 1:2, pēc otrās – jau 2:7, bet pamatlaika beigās tablo vēstīja 3:13.

Virslīgas turnīra tabulā pēc desmit kārtām Ulbrokas florbolisti ar 18 punktiem ieņem ceturto vietu, bet ķekavieši ar pieciem punktiem ir pēdējā 12. pozīcijā.

Zaudējumus Latvijas pirmās līgas turnīrā piedzīvojušas abas Pierīgas komandas. Sporta kluba "Babīte" florbolisti spēlē pret FK "Ogres Vilki" Spuņciemā no 0:3 prata panākt 6:3, taču cīņas otrajā pusē nespēja gūt nevienus vārtus un zaudēja 6:8. Savukārt Saulkalnes komanda viesos ar 8:11 piekāpās Jelgavas novada florbola klubam "JeNo-1".