13.11.2015 18:51

Saulkalnes florbolisti izvirzījušies vadībā Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Par spīti zaudējumam pēdējā spēlē par Rīgas atklātā čempionāta līderiem kļuvuši Saulkalnes florbolisti. Pēdējos mačos neveiksmi piedzīvoja arī Carnikavas florbola klubs, bet Ikšķiles un Inčukalna komandas guva uzvaras.

Saulkalnes klubs sestās kārtas spēlē tikās ar "Bigfoots Pro" vienību un pēc neveiksmīgas otrās trešdaļas (2:5) trešajā izlieto vairs nespēja sasmelt – 6:7. Iespēja atgūt pirmo vietu turnīra tabulā līdz to bija Armijas florbola klubam, taču mājas spēlē pret "Inčukalns Coyoti" komandu viņi iztērēja divu vārtu pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu 3:5. Uzvarētājiem divus vārtus guva Māris Onskulis.

Florbola kluba "Ikšķile" un "Bigfoots Ko" komandas cīņā izšķirošā izrādījās spēles pirmā puse, kurā mājinieki ikšķilieši iekrāja 5:0 pārsvaru un svinēja uzvaru 7:4 – pa diviem vārtiem guva Edgars Romanovs un Raimonds Zemzāle. Turpretī Carnikavas florbola klubs mačā savā laukumā pret "RF Blice" florbolistiem trešajā periodā ielaida trīs vārtus, paši neguva nevienus un piedzīvoja zaudējumu 2:6.

Vēl viena spēle šonedēļ Pierīgā aizvadīta Baložu vidusskolā, kur "Jager Team" ar 4:6 piekāpās pašreizējiem Rīgas čempioniem "Nūjas.lv" florbolistiem.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā pēc sešām kārtām līderpozīcijas ir Saulkalnes komanda (14 punkti), FK "Ikšķile" ir ceturtajā vietā (10 p.), "Inčukalns Coyoti" devītajā (8 p.) un FBK "Carnikava" desmitajā vietā (7 p.).