11.11.2015 21:36

Jauniešu handbola izlases zaudē Salaspilī un Sējā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jauniešu handbola izlases zaudē Salaspilī un Sējā arhīvs

Divas Latvijas handbola čempionāta spēles ar Murjāņu sporta ģimnāzijas (MSĢ) komandu piedalīšanos aizvadītās Pierīgā – gan Salaspilī, gan Sējā gados jaunie handbolisti bija spiesti atzīt pieredzējušāko pretinieku pārākumu.

Salaspils sporta namā "SynotTip" virslīgas līderu un pastarīšu savstarpējā spēle beidzās bez pārsteigumiem. "Dobeles Tenax" handbolisti ļoti pārliecinoši ar 40:19 pieveica MSĢ/Latvijas junioru izlasi (Lat-98). Dobelniekiem šis bija astotais panākums astoņās spēlēs, bet junioriem – septītais zaudējums septiņos mačos.

Nedaudz saspringtāka bija spēle Sējas sporta kompleksā, kur pirmās līgas turnīrā MSĢ/Latvijas jauniešu izlase (Lat-2000) tikās ar Ogres novada sporta centra vienību. Laukuma saimnieki vadībā gan nebija ne reizi, jau pirmajā puslaikā nonāca iedzinējos ar desmit vārtu starpību, tomēr pacentās, lai turpinājumā tā nekļūst lielāka – 20:31.

Ogrēniešiem šī bija trešā uzvara sezonas sešās cīņās, bet jauniešu izlase pagaidām panākumus nav guvusi – pieci zaudējumi un viens neizšķirts.

Sestdiena īsta handbola diena būs Ulbrokas sporta kompleksā – tur cita pēc citas notiks trīs Latvijas čempionāta spēles ar mājinieku komandu piedalīšanos. Vispirms plkst. 12 Latvijas pirmās līgas turnīra spēlē tiksies Stopiņu novada handbola komanda (NHK) un Ludzas sporta kluba "Latgols" junioru vienība.

Divas stundas vēlāk laukumā dosies Latvijas dāmu čempionāta līderes Stopiņu NHK handbolistes un Jēkabpils sporta skolas komanda. Savukārt plkst. 16 vēl vienā pirmās līgas mačā Ulbrokas sporta kluba handbolisti sacentīsies ar "RTU-Seniori" vienību.