10.11.2015 15:14

Galda hokeja turnīrā Inčukalnā mājiniekiem piecas medaļas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Galda hokeja turnīrā Inčukalnā mājiniekiem piecas medaļas Latvijas Galda hokeja federācija

Ar gandrīz 80 galda hokeja cienītāju piedalīšanos Inčukalnā aizvadīts Latvijas kausa izcīņas otrā posma turnīrs. Inčukalna galda hokeja kluba pārstāvjiem izdevās ierindoties starp laureātiem gan absolūtajā vērtējumā, gan dāmu un junioru konkurencē.

Diviem no "laukuma saimniekiem" izdevās iekļūt pusfinālā, turklāt cīņu par vietu finālā viņiem nācās aizvadīt savā starpā – Jānis Kalnevics ar 4:2 pārspēja Edgaru Saulīti. Finālā Kalnevics piekāpās Valtam Smagaram 2:4 un finišēja otrajā vietā, bet Saulītis cīņā par bronzu ar 3:0 pieveica Jevgeņiju Zaharovu un ierindojās trešajā pozīcijā, liecina Latvijas Galda hokeja federācijas informācija.

Sešu daiļā dzimuma spēlētāju konkurencē labāko rezultātu sasniedza ventspilniece Elēna Rācenāja, aiz kuras ierindojās Ilze Zuce-Tenča no Inčukalna un Gundega Paķe no Saulkrastiem. Inčukalniešiem vēl arī divas trešās vietas – starp junioriem trešais bija Rainers Kalniņš, bet starp veterāniem Sandis Kalniņš.

Inčukalna posma uzvarētājs Valts Smagars kļuvis par Latvijas kausa izcīņas līderi kopvērtējumā (235 punkti). Viņam ar 222 punktiem seko Edgars Saulītis un Jevgeņijs Zaharovs.

Latvijas kausa trešais posms paredzēts nākamgad februārī, bet jau 5. un 6. decembrī notiks vēriens starptautisks turnīrs "Rīgas kauss", kas iekļauts Pasaules galda hokeja tūres Supersērijas sacensību skaitā.