09.11.2015 14:37

Pierīgas jaunie sportisti startējuši bērnu džudo festivālā "Lido 2015"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas jaunie sportisti startējuši bērnu džudo festivālā "Lido 2015" Aleksandrs Lando, www.judo-lido.lv

Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas, Ulbrokas sporta kluba, Inčukalna novada Gaujas un Siguldas jaunie džudisti brīvdienās piedalījušies starptautiskā bērnu džudo festivālā "Lido 2015", kurā startēja 42 komandas un gandrīz pustūkstotis sportistu no trim Baltijas valstīm, Krievijas un Baltkrievijas.

Komandu vērtējumā devītajā vietā ierindojās Ādažu BJSS pārstāvji, kuri izcīnīja divas pirmās, vienu otro un trīs trešās vietas.

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Fricis Štrauss jaunākajā U-9 vecuma grupā, kurā viņš vinnēja visās četrās cīņās, kā arī Elīza Jevstigņejeva U-15 grupā jaunietēm, kurā viņa divreiz pēc kārtas pārspēja savu vienīgo sāncensi. Otrajā vietā ar vienu uzvaru divās cīņās ierindojās Valdemārs Gerke (U-15), bet trešās vietas ieņēma Rūdolfs Graudiņš (U-9), Artūrs Dauksts (U-11) un Marta Gapejeva (U-9).

Pa divām medaļām izcīnīja trīs pārējo Pierīgas komandu pārstāvji. Inčukalna novada bērnu un jauniešu attīstības centra (BJAC) "Gauja" sastāvā par uzvarētāju kļuva Ilze Aleksejeva (U-9), bet Nika Motiļkova (U-11) ierindojās otrajā vietā. Viena pirmā un viena otrā vieta arī Ulbrokas sporta kluba pārstāvjiem – attiecīgi Denisam Pušņenkovam (U-13) un Jaroslavam Jankovičam (U-9).

Savukārt siguldiete Daniela Petrova ieņēma otro vietu U-11 grupas sacensībās, bet Bruno Gailāns šajā pašā vecuma grupā savā svara kategorijā izcīnīja trešo vietu vairāk nekā 30 dalībnieku konkurencē.