09.11.2015 13:15

Ķekavā noskaidro Latvijas novusa čempionāta finālistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavā noskaidro Latvijas novusa čempionāta finālistus arhīvs

Ķekavas sporta klubā norisinājās Latvijas individuālā novusa čempionāta pusfināla turnīrs, kura laikā 46 dalībnieki cīnījās par 24 ceļazīmēm uz finālturnīru, kas paredzēts 21. novembrī Tukumā. Finālistu skaitā izdevās iekļūt arī diviem Babītes novada pārstāvjiem.

Par turnīra uzvarētāju kļuva Guntis Driķis no Cesvaines, kurš vienīgais 13 kārtās spēja izcīnīt 11 uzvaras un savāca 22 punktus. Diviem dalībniekiem izdevās savākt pa 20 punktiem. Tiesības piedalīties Latvijas čempionāta finālturnīrā nopelnīja tēvs un dēls Ainārs un Juris Groseni no Babītes. Juris ar 16 punktiem ieņēma sesto vietu, bet Ainārs ar 14 punktiem – 14. vietu.

Trim citiem Pierīgas novadu novusa meistariem pusfināla barjera izrādījās par augstu – Igoram Rambam no Babītes 12 punkti un 31. vieta, Ritvaram Kausam no Ķekavas 10 punkti un 37. vieta, bet vēl vienam ķekavietim Mikum Andetsonam astoņi punkti un 43. vieta.

14. novembrī notiks pusfināla turnīrs Latvijas novusa čempionātā dāmām. Fināls, tāpat kā vīriem, plānots 21. novembrī Tukumā.