04.11.2015 11:21

Rīgas telpu futbola čempionātā Pierīgas komandas turpina sekmīgi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgas telpu futbola čempionātā Pierīgas komandas turpina sekmīgi www.fta.lv/riga

Vairākas spēles Rīgas telpu futbola čempionāta otrās un trešās līgas turnīros ar panākumiem aizvadījušas komandas no Olaines, Ķekavas un Stopiņiem. Kārtējās uzvaras ierindo Pierīgas klubus starp sezonas līdervienībām.

Otrās līgas A apakšgrupas spēlē Olaines 2. vidusskolas sporta zālē Olaines komanda uzņēma "Cerber" vienību, otrajā puslaikā pamanījās atspēlēt triju vārtu deficītu un svinēja uzvaru 5:4. Trīs golus – arī uzvaru nesošos pēdējā minūtē – guva Vladislavs Medvedins. Ar septiņiem punktiem trijās spēlēs olainieši ir A grupas līderi.

Trīs mačus nedēļas laikā trešās līgas turnīrā aizvadījusi Ķekavas novada telpu futbola komanda. Vispirms ķekavieši viesos nospēlēja neizšķirti 3:3 ar "Estoty/Joma Team" futbolistiem, pēc tam savā laukumā Ķekavas sporta klubā ar 4:1 pieveica "Havi Logistics" vienību, bet otrdien ar 2:1 sīvā cīņā pārspēja "ASK Kadaga-2" komandu. Četrās spēlē Ķekavas novadam ir septiņi punkti un ceturtā vieta B apakšgrupā.

Savukārt par trešās līgas A grupas līderi kļuvusi Stopiņu telpu futbola komanda, kas trijās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras. Pēdējā mačā ar 4:1 tika pieveikti "FC Inter Stars 35+" futbolisti.

Šonedēļ Pierīgā paredzētas vēl vairākas Rīgas telpu futbola čempionāta spēles. Jau trešdien plkst. 18.50 Ulbrokas sporta kompleksā laukuma saimnieki uzņems "Medical Group DENS" vienību, bet piektdien plkst. 21.15 Ķekavas sporta klubā mājinieki tiksies ar futbola klubu "Laikmets".