01.11.2015 18:03

Ulbrokas florbolisti pārliecinoši pieveic Ķekavas "buldogus"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti pārliecinoši pieveic Ķekavas "buldogus" ekrānšāviņš

"Elvi" florbola līgā vīriem svētdien Ulbrokas sporta kompleksā nūjas krustoja abas Pierīgas komandas – Ulbroka/florbola skola "Masters" un "Ķekavas Bulldogs". Pārliecinošu uzvaru svinēja laukuma saimnieki. Pa vienam panākumam brīvdienās guvušas abas Ķekavas dāmu komandas.

Ulbrokas un Ķekavas vīru komandu spēle iesākās ar trim precīziem mājinieku metieniem pirmajās piecās minūtēs. "Buldogi" ātri samazināja starpību līdz minimumam, taču otrajā trešdaļā izpaudās "Masters" florbolistu pārākums, un viņu pārsvars pieauga līdz 7:2. Trešajā periodā sāncenši apmainījas precīziem metieniem, un rezultatīvā cīņa noslēdzās 11:5 Ulbrokas/FS "Masters" komandas labā.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Reino Ješēvics un divus – Kristers Eglītis. Ķekaviešu rindās divreiz precīzs bija Nils Meļķis. Turnīra tabulā Ulbrokas klubs ieņem ceturto vietu (16 punkti deviņās spēlēs), bet "Ķekavas Bulldogs" ar pieciem punktiem ir pēdējā 12. vietā.

Dāmu "Elvi" līgas turnīra tabulas pirmajā vietā nostiprinājies florbola klubs "Ķekava", kas ar 5:2 viesos pārspēja Liepājas Universitātes florbolistes. Jāpiezīmē, ka šo maču viešņas aizvadīja bez Paulas Brunovskas, kura atzīta par līgas labāko spēlētāju septembrī. Ķekavietēm nu ir 16 punkti aizvadītās sešās spēlēs.

Trešo vietu ar deviņiem punktiem septiņos mačos ieņem "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras arī svētdien viesojās Liepājā un pārliecinoši revanšējās par dažas dienas iepriekš Ķekavā piedzīvoto zaudējumu – 8:2. Piecus rezultativitātes punktus (trīs vārti, divas piespēles) nopelnīja Inga Ametere, trīs punkti (2+1) Edītei Ozoliņai.

Dienu iepriekš "buldodzes" savās mājās uzņēma Kocēnu "Rubenes" florbolistes un zaudēja 4:6. Jau pirmajās deviņās minūtēs Latvijas čempiones bija panākušas 3:0 pārsvaru un uzvaru no rokām neizlaida. Arī šajās spēlē ar rezultativitāti izcēlās Edīte Ozoliņa (2+0) un Inga Ametere (1+2).

Divas spēles ar Pierīgas florbola klubu piedalīšanos aizvadītas Rīgas atklātajā florbola čempionātā. Rūdolfam Būmanim gūstot trīs vārtus, Saulkalnes komanda ar 9:2 sagrāva "Inčukalna Coyoti" florbolistus. Savukārt florbola klubs "Ikšķile" daudz sīvākā cīņā pārspēja ZVĢ/"Blindsave" vienību 4:3. Raimonds Zemzāle uzvarētājiem bija precīzs divreiz, bet uzvaras vārtus trešās trešdaļas vidū guva Kaspars Tauriņš.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā Saulkalnes florbolisti 14 komandu konkurencē ieņem otro vietu (11 punkti), FK "Ikšķile" ir piektie (6 p.), Carnikavas florbola klubs, kas aizvadījis spēli mazāk, ir devītajā pozīcijā (4 p.) un "Inčukalns Coyoti" 12. vietā (3 p.).