31.10.2015 16:43

Pirmās līgas priekšpēdējā kārtā vārtus gūst tikai Olaines futbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pirmās līgas priekšpēdējā kārtā vārtus gūst tikai Olaines futbolisti www.afaolaine.lv

Sestdien notika "Komanda.lv" Latvijas futbola pirmās līgas priekšpēdējās 29. kārtas spēles. Triju Pierīgas komandu bilance bija diezgan raksturīga visai šai sezonai – viena uzvara, viens neizšķirts un Viens zaudējums. Turnīrs noslēgsies 7. novembrī.

Pie ļoti pārliecinoša panākuma sestdien savā laukumā tika Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" komanda – 5:0 pār futbola klubu "Smiltene". Izšķirošie notikumi risinājās pirmā puslaika izskaņā, kad triju minūšu laikā Jaroslavs Zoricovs, Dmitrijs Telešs un Aigars Višņevskis trīs reizes ieraidīja bumbu viesu vārtos. Pirms tam to bija paveicis arī Artjoms Davidovičs, bet jau otrā puslaika kompensācijas laikā savus otros vārtus mačā guva A. Višņevskis.

Pierīgas neoficiālajā rangā augstāk esošais Ķekavas futbola klubs "Auda" sezonas pēdējā mājas spēlē uzņēma Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas futbolistus, un šajā cīņā vārti netika gūti un uzvarētāji palika nenoskaidroti – 0:0.

Savukārt Ogres stadionā Aleksandra Kulakova futbola akadēmijas centra komanda no Salaspils uzņēma "Valmiera Glass FK" vienību, kas ierindojās līgas labāko trijniekā, un piedzīvoja minimālu zaudējumu 0:1. Vienīgos vārtus valmierieši guva pirmā puslaika kompensācijas laikā.

Pirms pēdējās kārtas spēlē FK "Auda" ar 47 punktiem saglabā piekto vietu. Augstāk ķekavieši pakāpties vairs nevar, bet tuvākie sekotāji Rēzeknes futbola akadēmijas spēlētāji atpaliek par diviem punktiem. AFA "Olaine" ar 33 punktiem ieņem devīto pozīciju, bet trīs punkti mazāk ir uzreiz trim komandām, to vidū arī Salaspils futbolistiem.

Pirmās līgas pēdējās kārtas spēlēs 7. novembrī AFA "Olaine" savās mājās uzņems Preiļu BJSS komandu, FK "Auda" sezonas pēdējā cīņā viesosies pie Rīgas Futbola skolas audzēkņiem, bet Salaspils komanda turpat kaimiņos tiksies ar futbola klubu "Ogre".