28.10.2015 16:28

Ādažu, Mārupes un Berģu jaunie basketbolisti "Kāruma kausā" – bez zaudējumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu, Mārupes un Berģu jaunie basketbolisti "Kāruma kausā" – bez zaudējumiem Mārupes sporta centrs

Skolēnu rudens brīvdienās, kā jau pēdējos gados ierasts, norisinās VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotie "Kāruma kausa" pirmās kārtas turnīri jaunākajās U-10 un U-11 vecuma grupās. Šoreiz turnīri norisinājās arī Mārupes sporta kompleksā un Siguldas sporta skolā.

U-11 zēnu turnīrā Mārupe sporta centrā izcēlās Ādažu jaunie basketbolisti, kuri uzvarēja visās trijās spēlēs, tajā skaitā sagādāja vienīgo zaudējumu mājiniekiem mārupiešiem – 61:52. Divas uzvaras trijās šajā grupā ieguva arī Igora Miglinieka sporta skolas komanda no Salaspils, vienu uzvaru – Siguldas puikas, bet Berģu mūzikas un mākslas pamatskolas zēniem nācās samierināties ar trim zaudējumiem.

Toties U-10 vecuma grupā laukuma saimnieki Mārupes sporta centra basketbolisti bija nepārspējami, izcīnot uzvaras visos četros mačos. Pa divām uzvarām trijās spēlēs guva Ķekavas, Siguldas un Salaspils basketbolisti, bet ikšķilieši no Miglinieka sporta skolas tika pie viena panākuma.

Meiteņu turnīros komandu skaits, protams, bija mazāks, taču arī šeit bez Pierīgas pārstāvniecības neiztika. Turklāt Berģu mūzikas un mākslas pamatskolas U-10 vecuma komanda "Kāruma kausa" pirmo posmu aizvadīja bez zaudējumiem – trīs uzvaras trijās spēlēs.

Miglinieka sporta skolai jaunākajā grupā trīs zaudējumi un vecākajā grupā – divas uzvaras trijās spēlēs. Bet Siguldas jaunās basketbolistes U-11 grupā svinēja vienu panākumu.

"Kāruma kausa" otrais posms notiks Ziemassvētku brīvdienās.