21.10.2015 10:31

Ādažu puiši pārliecinoši uzvar Pierīgas skolu basketbola turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Piecu Pierīgas skolu komandas piedalījušās Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu basketbola turnīrā C vecuma grupā (2002. gadā dzimušie un jaunāki). Gūstot pārliecinošas uzvaras visās četrās spēlēs, par uzvarētājiem kļuva Ādažu vidusskolas audzēkņi.

Aizvadot viena apļa turnīru Ādažu vidusskolas sporta zālē (spēles laiks 2x8 minūtes), laukuma saimnieki visos mačos vinnēja ar vairāk nekā 30 punktu starpību. Ādažnieki ar 39:6 pieveica Jaunmārupes pamatskolas komandu, ar 57:4 Saulkrastu vidusskolu, ar 43:2 Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolu un ar 50:2 Sējas pamatskolu.

Jāpiezīmē, ka šajā vecuma grupā Ādažu vidusskolas komanda bija labākā arī pagājušā gada Pierīgas skolu turnīrā.

Cīņā par otro vietu Jaunmārupes pamatskolas jaunie basketbolisti ar 26:3 apspēlēja Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas komandu, kas ierindojās trešajā vietā. Savukārt Saulkrastu vidusskolas un Sējas pamatskolas komandu spēle noslēdzās neizšķirti 10:10, un ceturtās vietas ieguvēju noteikšanai bija jārēķina visās mačos gūto un zaudēto punktu starpība, kas nedaudz labāka bija saulkrastiešiem – viņiem ceturtā vieta.

Šā mācību gada pirmajā pusgadā Pierīgas skolēnu sporta spēlēs atlicis aizvadīt divas sacensības – 24. novembrī Mārupes vidusskolā notiks Tautas bumbas turnīrs D vecuma grupas meitenēm (2004. g.dz.un jaunākas), bet nedēļu vēlāk Ulbrokas vidusskolā sacentīsies šī paša vecuma puiši.