16.10.2015 22:09

Piejūras novadu basketbolisti zaudē LBL3 pagājušās sezonas laureātiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Piejūras novadu basketbolisti zaudē LBL3 pagājušās sezonas laureātiem arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā neveiksmes piedzīvojuši kaimiņi – Carnikavas un Saulkrastu basketbolisti, kuri izbraukumā piekāpās attiecīgi pagājušās sezonas LBL3 čempioniem Iecavas basketbola klubam "Dartija" un trešās vietas ieguvējiem "Dārznieks"/Cēsis komandai.

Carnikaviešu spēlē Iecavā izšķirošās izrādījās piecas minūtes otrā puslaika vidū, kad mājinieki guva 14 punktus pēc kārtas un panāca izšķirošo pārsvaru 65:46. Viesi starpību nedaudz samazināja, taču spēli glābt vairs nespēja – 64:73. Carnikavas komandai, kas nākamo spēli aizvadīs pirmdien savā laukumā pret sporta klubu "Jaunpils", šīs sezonas divās cīņās ir viena uzvara un viens zaudējums.

Carnikaviešu rindās ar 17 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām atzīmējās Egīls Ločmelis. Ivars Lubāns guva 13 punktus, bet Kristaps Briedis savāca 10 punktus un 16 bumbas pie groziem.

Diezgan līdzīgi klājās arī Saulkrastu basketbolistiem Cēsīs. Pirmais puslaiks aizritēja gluži līdzīgā cīņā, bet pirmajās trijās minūtēs pēc lielā pārtraukuma laukuma saimnieki no "plus viens" (30:29) panāca "plus 12" (42:30). Turpinājumā starpība noturējās 8–11 punktu robežās, un pēc uzvarām pirmajās divās spēlēs saulkrastieši piedzīvoja pirmo zaudējumu 54:65.

Viesu komandas kapteinis Edgars Brumermanis guva 13 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, bet Toms Provejs un Kristaps Skujiņš iemeta pa desmit punktiem.