16.10.2015 13:23

Latvijas "lāpstšļūči" Siguldā uzsāk trešo sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas "lāpstšļūči" Siguldā uzsāk trešo sezonu publicitātes

Jau 17. oktobrī Siguldā savu trešo sezonu uzsāks tautas ziemas sacīkšu seriāls "Showel Race" lāpstu šļūkšanā. Centrālie notikumi risināsies Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē, kur plkst. 18 cīņu par medaļām uzsāks ātrākie vīru konkurences dalībnieki.

Savā trešajā sacensību sezonā jauninājumus un pārsteigumus sola ne tikai organizatori, bet arī atbalstītāji. Kā pavēstīja seriāla rīkotāji, redzēt un izbaudīt būs daudz ko – no traukšanās trasē dalībnieku statusā līdz neaizmirstamiem skatiem un emocijām līdzjutēju vidū. Klīst baumas, ka pirmo reizi sacensību vēsturē kādu no posmiem dalībnieki aizvadīs traucoties uz lāpstas no pašas trases augšas – septītā stāva. Kā ierasts, sacensību teritorijā darbosies uzkodu un siltu dzērienu bārs.

Šajā sezonā dalībnieki sacentīsies sešos posmos katrā no disciplīnām – dāmām, vīriešiem un divnieku ekipāžām.

Lai iedrošinātu sacīkšu potenciālos dalībniekus šosezon ir palielināts treniņu skaits tiem, kas vēlas pamēģināt šo visnotaļ ekstrēmo nodarbi, taču nav droši savas spējas mēģināt sacīkšu režīmā. Sacīkšu un treniņu kalendārs, reģistrācija un jaunumi – www.showelrace.com.