16.10.2015 10:28

FK "Ķekava" florbolistes kļūst par "Elvi" līgas līderēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Par "Elvi" dāmu florbola līgas turnīra tabulas līderēm kļuvušas florbola kluba "Ķekava" spēlētājas, kuras ceturtdien vakarā Olimpiskajā sporta centrā Rīgā ar 4:3 sīvā cīņā pārspēja līdzšinējās pirmās pozīcijas īpašnieces, kluba "NND" florbolistes.

Spēles gaitā trīs reizes tika fiksēts neizšķirts rezultāts, bet uzvaras vārtus ķekavietēm piecas minūtes līdz pamatlaika beigām guva Gundega Vancāne. Divreiz precīza bija Paula Brunovska, vienu reizi bumbiņu pretinieču vārtos raidīja Elīza Elizabete Bērziņa, kura tika atzīta par labāko spēlētāju savā komandā, liecina Latvijas Florbola savienības informācija.

Izcīnot ceturto uzvaru četrās spēlēs, FK "Ķekava" ar 12 punktiem izvirzījusies turnīra tabulas pirmajā vietā. FK "NND" ir 10 punkti sešās spēlēs, Kocēnu "Rubenei" – astoņi punkti četros mačos, bet ceturto pozīciju sešu klubu konkurencē ieņem "Ķekavas Bulldogs" ar sešiem punktiem piecās spēlēs.

Šīs nedēļas nogalē dāmu virslīgas turnīrā spēles nav paredzētas. Toties vīru turnīros mači būs. Jau piektdien vakarā Salaspilī nūjas krustos pirmās līgas komandas no Saulkalnes un Babītes, bet virslīgā "Ķekavas Bulldogs" florbolisti aizvadīs izbraukuma spēli pret FK "Rīga". Sestdien Babītes komanda Spuņciemā uzņems florbola klubu "JeNo-1", bet svētdien virslīgas mačos Ulbrokas un Ķekavas klubi savās mājās tiksies ar attiecīgi "Mogo-RTU/Rockets" un Cēsu "Lekrings" vienībām.