11.10.2015 18:04

Ķekavas un Ulbrokas florbola klubi pēc uzvarām kāpj turnīra tabulās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas un Ulbrokas florbola klubi pēc uzvarām kāpj turnīra tabulās Latvijas Florbola savienība

"Elvi" florbola līgā sekmīgu nedēļas nogali aizvadījušas Pierīgas komandas. Vīru turnīrā pa vienam panākumam guva gan "Ķekavas Bulldogs", gan Ulbrokas/florbola skolas "Masters", bet dāmām "Ķekavas Bulldogs" divās spēlēs guva vienu uzvaru.

Ulbrokas florbolisti viesos ar 9:6 pārspēja Liepājas klubu "Kurši". Pirmajās divās trešdaļās pārmaiņus vadībā izvirzījās abas komandas, bet izšķirošā izrādījās trešā trešdaļa, kurā FS "Masters" florbolisti iemeta četrus golus, neielaida nevienus un vienu vārtu deficītu pārvērta triju vārtu pārsvarā.

Pa diviem precīziem metieniem izdarīja Kārlis Bulāns un Eduards Stūre, bet Ērikam Akulovam vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Pēc zaudējumiem pirmajās divās spēlēs otro panākumu pēc kārtas guvuši "Ķekavas Bulldogs" florbolisti. Līdzīgi kā Ulbrokas/FS "Masters" komanda viņi mača pēdējās desmit minūtēs salauza sporta kluba "Pārgauja" pretestību, no 5:5 panākot 9:5. Pa četriem rezultativitātes punktiem nopelnīja Matīss Jansons (4+0) un Gints Klēģers (3+1).

"Elvi" līgas turnīra tabulā Ulbrokas kluba ar 10 punktiem piecās spēlēs pakāpies uz otro vietu aiz līderiem Lielvārdes florbolistiem (13 p.), bet buldogi no pēdējās 12. pozīcijas uzlēkuši uz astoto (5 p.).

Divas spēles divu dienu laikā savās mājās brīvdienās aizvadīja "Ķekavas Bulldogs" dāmu komanda. Sestdien, Ingai Ameterei gūstot trīs vārtus un izdarot trīs rezultatīvas piespēles, ķekavietes pārliecinoši ar 8:3 pieveica "Rīgas Lauvas" (pa diviem precīziem metieniem Zanda Ozoliņai un Kristīnei Deginai). Bet svētdien cīņā pret līdz šim neuzvarējušo Liepājas Universitātes komandu buldodzes, atspēlējušas triju vārtu deficītu, tomēr beigās piedzīvoja zaudējumu 4:5 (divreiz precīzi meta Līga Vancāne).

Turnīra tabulā "Ķekavas Bulldogs" ar sešiem punktiem piecās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet otrajā vietā ir dāmu florbola klubs "Ķekava" (deviņi punkti trijās spēlēs).

Latvijas pirmās līgas turnīrā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījuši Babītes florbolisti, kuri svētdien ar 5:3 pārspēja florbola klubu "Ogres Vilki". Divus vārtus uzvarētājiem guva Emīls Berķis.

Divas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos notikušas arī Rīgas atklātajā florbola čempionātā. Saulkalnes florbolisti ar 8:2 pārliecinoši pieveica "RF Blice" vienību, bet Carnikavas florbola klubs pret "dtg.lv" komandu Spuņciemā trešajā trešdaļā nenosargāja divu vārtu pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā 8:9.