03.10.2015 20:13

Pierīgas pirmās līgas futbola klubi šonedēļ bez uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

"Komanda.lv" Latvijas pirmās līgas 25. kārtas spēlēs nevienai no trim Pierīgas komandām pie panākuma tikt neizdevās. Vienīgie, kas tika pie viena punkta, bija Ķekavas kluba "Auda" spēlētāji.

Izbraukuma spēlē pret Jura Docenko futbola skolas "Alberts" audzēkņiem FK "Auda" pirmajā pusstundā nonāca zaudētājos ar divu vārtu starpību. Tomēr 61. minūtē Keisuke Hosino vienus vārtus atguva, bet divas minūtes līdz pamatlaika beigām neizšķirtu 2:2 panāca Ģirts Burmistris.

Atspēlēt divus vārtus cīņas gaitā bija spēkam arī Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" spēlētājiem. Viesos pret futbola klubu "Staiceles bebri" viņi pirmā puslaika pašās beigās un otrā puslaika pašā sākumā, pateicoties Kristapa Žodziņa un Dmitrija Teleša precīzajiem sitieniem, no 0:2 panāca 2:2. Tomēr 12 minūtes līdz beigām neveiksmīgi nospēlēja Filips Abolkans, ieraidot bumbu savos vārtos, un olainieši piedzīvoja zaudējumu 2:3.

Savukārt Aleksandra Kulakova futbola akadēmijas centra komandu no Salaspils mačā Ogrē pret Rīgas Futbola skolas audzēkņiem jau septītajā minūtē vadībā izvirzīja Aleksandrs Romanovskis. Taču neilgi līdz pārtraukumam rīdzinieki sešu minūšu laikā guva divus vārtus, un cīņa tā arī beidzās – 1:2.

Pirmās līgas turnīra tabulā pēc 25 kārtām FK "Auda" ar 41 punktu saglabā piekto vietu. AFA "Olaine" ar 28 punktiem ir devītajā pozīcijā, bet Salaspils komanda ar 26 punktiem ir 11. pozīcijā. Klubiem šosezon atlicis aizvadīt vairs tikai piecas spēles, nākamā kārta paredzēta 10. oktobrī, kad mači notiks arī Olainē un Ķekavā.