29.09.2015 13:53

Pierīgas BMX braucēji Jelgavā noslēguši sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas BMX braucēji Jelgavā noslēguši sezonu Ervijs Rītiņš

Kamēr divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs Amerikā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa izcīņas pēdējā posmā, Latvijas BMX jaunā paaudze Zemgales Olimpiskā centra trasē Jelgavā sacentās par Latvijas Riteņbraukšanas federācijas kausu.

Kā jau šosezon ierasts, laureātu vidū atkal bija gan Mārupes BMX kluba pārstāvji, kas klubu komandu vērtējumā ieguva trešo vietu, gan RRS/"Rīgas favorīts" komandas braucēji no Carnikavas un Ikšķiles, kuri palīdzēja savam klubam izcīnīt LRF kausu.

Mārupiešiem pirmās vietas izcīnīja Edvards Emīls Liberts B12 vecuma grupā, Markuss Domorackis B5-6 grupā, kā arī Kristaps Ozoliņš M17+ amatieru un CR30+ krūzeru grupās. Otro vietu ieņēma Emīls Allers B8 grupā un trešās vietas – Ralfs Domorackis B5-6 grupā, Edgars Regzdiņš B9 grupā, Rūdolfs Sīklis B7 grupā, kā arī Beāte Žihare un Kitija Elste attiecīgi G11-13 un G14+ grupās meitenēm.

Vērtīgus ieskaites punktus cīņā par LRF kausu komandu kopvērtējumā RRS/"Rīgas favorīts" klubam, uzvarot B10 vecuma grupā, nopelnīja carnikavietis Krišjānis Zutis, bet B9 grupā dubultuzvaru svinēja Edgars Langmanis no Ikšķiles un Kristers Oiguss no Carnikavas.

Kopvērtējumā RRS/"Rīgas favorīts" braucēji savāca 317 punktus, viņiem sekoja trases saimnieki "Mītavas kumeļi" no Jelgavas (301 p.), bet trešo vietu ieguva Mārupes BMX klubs (249 p.).

Līdz ar šīm sacensībām BMX sacensību sezona pašu mājās ir noslēgusies.