29.09.2015 12:52

Carnikavas futbola veterāni zaudē tikai finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sestdien Carnikavā tika aizvadīts Latvijas veterānu futbola čempionāta kārtējais posms jeb Nēģu kausa izcīņa 40+ vecuma grupā. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Daugavpils veterāni, kas finālā pārspēja Carnikavas futbolistus.

Laukuma saimnieki apakšgrupas turnīrā izcīnīja trīs uzvaras trijās spēlēs – 2:0 pār Rēzekni un Rīgas "Ostnieku", kā arī 1:0 pār "Daugavu". Pusfinālā ar 1:0 tika pārspēta "Sportima-Nikars" vienība, bet finālā nācās piekāpties šīs sezonas līderiem Daugavpils veterāniem 0:3.

Latvijas veterānu futbola čempionāta kopvērtējumā pēc astoņiem no desmit posmiem daugavpiliešiem ir 68 punktiem, bet carnikavieši ar 50 punktiem ieņem otro vietu un par 13 punktiem apsteidz tuvākos sekotājus "Sportima-Nikars" futbolistus. Noslēdzošie posmi paredzēti 3. oktobrī Aizkrauklē un 24. oktobrī Līvānos, liecina Latvijas Futbola federācijas informācija.

Jāpiezīmē, ka augusta beigās Carnikavas veterānu futbola komanda uzvarēja Latvijas čempionāta ceturtajā posmā Liepājā. Bet septembra sākumā Carnikavas sporta kompleksa stadionā notikušajā Baltijas kausa izcīņas pēdējā posmā 45+ vecuma grupā kļuva par kausa ieguvējiem.