28.09.2015 10:28

Pierīgas labākie volejbolisti – Sējā, Stopiņos vai Mārupē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Brīvdienās notikušajos Pierīgas novadu sporta spēļu volejbola priekšsacīkšu turnīros noskaidrotas tās trīs komandas, kas 3. oktobrī finālturnīrā Mārupē cīnīsies par čempionu titulu. Tieši tāpat kā pērn, medaļas sadalīs Mārupes, Sējas un Stopiņu novada vienības.

Pierīgas novadu volejbola turnīram bija pietikušās deviņu novadu komandas, diemžēl slimību, traumu un līdz ar to sastāva komplektācijas problēmu dēļ pēdējā brīdi no dalības atteicās Saulkrastu un Baldones vienības. Līdz ar to no trim apakšgrupu turnīriem pilnvērtīgs – ar triju komandu piedalīšanos – sanāca tikai viens.

Mālpils sporta kompleksā mājinieki uzņēma Ķekavas un Stopiņu novada volejbolistus – un palika pēdējā trešajā vietā, jo piekāpās gan pirmajiem (0:3), gan otrajiem (1:3). Izšķirošajā cīņā par pirmo vietu un ceļazīmi uz galveno finālturnīru Stopiņu komanda pārspēja ķekaviešus trijos setos.

Mārupes sporta kompleksā baldoniešu prombūtnes dēļ finālisti noskaidrojās vienīgajā spēlē, kurā mājinieki, pēdējo triju gadu Pierīgas spēļu čempioni, ar 3:0 pieveica Babītes novadu. Tikai viena spēle notika arī turnīrā Sējas sporta centrā, kur, nepiedaloties saulkrastiešiem, laukuma saimnieki ar 3:1 uzvarēja Salaspils novada volejbolistus.

Finālturnīrs par 1.–3. vietu notiks 3. oktobrī no plkst. 11 Mārupes sporta kompleksā. Savukārt turnīrs par 4.–6. vietu, kurā piedalīsies Salaspils, Ķekavas un Babītes novadu komandas, paredzēts tajā pašā laikā Babītes sporta kompleksā.