24.09.2015 13:16

Divas 4:1 uzvaras uzlabo Upesciema un Salaspils futbolistu pozīcijas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
SK "Upesciems" SK "Upesciems" www.fta.lv

Latvijas futbola otrās līgas turnīrā Rīgas čempionātā vairs atlicis aizvadīt tikai piecas spēles. Trešdien sezonu ar uzvaru pabeidza sporta kluba "Upesciems" futbolisti, tikai viens mačs turnīrā atlicis "Nikars-Salaspils" vienībai.

Šonedēļ Pierīgas komandas aizvadīja spēles savos laukumos, un gan Upesciema, gan Salaspils futbolisti guva pārliecinošas uzvaras ar vienādu rezultātu 4:1.

SK "Upesciems", trīs vārtus gūstot otrajā puslaikā, principālā spēlē par piekto vietu noslēguma tabulā savās mājās pieveica futbola klubu "Lāčplēsis". Divreiz precīzs bija Nauris Baranovskis, kurš ar 35 goliem ir Rīgas čempionāta labākais vārtus guvējs. Pa reizei bumbu pretinieku vārtos ieraidīja Jānis Avots un Oskars Odiņš.

Pēc šīs uzvaras Upesciema futbolisti ar 48 punktiem nodrošināja piekto vietu turnīrā – FK "Lāčplēsis", kam vēl atlikusi viena spēle, no viņiem atpaliek par četriem punktiem.

Par vienu pozīciju – uz septīto vietu – pakāpusies "Nikars-Salaspils" komanda, kas ar 4:1 (0:0) pieveica "FC Marienburg" vienību un uzvaru sēriju sezonas izskaņā pagarināja līdz piecām spēlēm. Vārtus salaspiliešu labā guva Romans Belovs, Patriks Malvess, Aleksandrs Romanovskis un Ervīns Grankins.

Rīgas čempionāta pēdējā dienā 28. septembrī Salaspils stadionā "Nikars-Salaspils" futbolisti tiksies ar "DSVK Traktors/JDFS Alberts" vienību. Pirms šī mača Salaspils komanda par trim punktiem apsteidz tuvākos sekotājus FK "Fortūna"/Ogre futbolistus, kuriem arī vēl atlikusi viena spēle.

Jau pirms laba laika dalību Rīgas čempionātā ar 23 zaudējumiem 26 spēlēs un pēdējo 14. vietu beidza futbola klubs "Ādaži".