19.09.2015 18:38

Olaines un Salaspils futbolisti nerealizē "pendeles" un slēdz miera līgumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines un Salaspils futbolisti nerealizē "pendeles" un slēdz miera līgumu www.afaolaine.lv

"Komanda.lv" Latvijas futbola pirmās līgas turnīra 23. kārtā Olaines pilsētas stadionā mājinieki Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" spēlētāji uzņēma Aleksandra Kulakova futbola akadēmijas centra komandu no Salaspils. Uzvarētāji mačā tā arī netika noskaidroti.

11. minūtē olainiešus vadībā izvirzīja Felipe Gabriels duš Santušs, taču īsi pirms pārtraukuma Daniils Hvojņickis panāca izlīdzinājumu 1:1. Otrajā puslaikā nepilnu 15 minūšu laikā vispirms Salaspils un pēc tam Olaines komandai bija iespēja realizēt 11 metru soda sitienu, taču ne vieni, ne otri šo izdevību neizmantoja, un spēle tā arī noslēdzās neizšķirti.

Citā pirmās līgas spēlē sestdien Ķekavas futbola klubs "Auda" viesojās pie Rēzeknes futbola akadēmijas komandas un piedzīvoja zaudējumu 0:1. Vienīgos vārtus viesi zaudēja 58. minūtē.

Turnīra tabulā FK "Auda" saglabā piekto vietu (37 punkti), AFA "Olaine" ir desmitajā pozīcijā (27 p.), bet 12. vietā esošā Salaspils komanda pēc punktiem panākusi vienu vietu augstāk esošo futbola klubu "Ogre" (pa 23 p.).

Nākamās spēles Pierīgas komandām paredzētas 26. un 27. septembrī. Sestdien FK "Auda" Ķekavā uzņems futbola klubu "Staiceles bebri" un Salaspils futbolisti viesosies pie Preiļu BJSS vienības, bet svētdien AFA "Olaine" savā stadionā tiksies ar rēzekniešiem.