04.09.2015 11:06

"Garkalne/Livonia" regbisti pārtrauc triju zaudējumu sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Garkalne/Livonia" regbisti pārtrauc triju zaudējumu sēriju RFC ''Livonia'' arhīvs

Latvijas regbija čempionāta spēlē ceturtdien Juglā pašreizējie čempionu titula īpašnieki "Garkalne/Livonia" regbisti ar 47:15 pieveica laukuma saimniekus "TFS Bulduri" komandu, pārtraucot triju zaudējumu sēriju Latvijas čempionāta un kausa izcīņas spēlēs un uzlabojot izredzes kvalificēties finālam.

Spēles sākumā Garkalnes novada regbisti ar soda sitienu ātri vien izvirzījās vadībā, tad "Bulduri" pēc piezemējuma un precīza realizācijas sitiena pārņēma vadību 7:3, taču viesi vēl līdz pārtraukumam atspēlējās un otrajā puslaikā palielināja pārsvaru, revanšējoties par pirmā apļa spēlē piedzīvoto zaudējumu (0:17).

Livonieši šajā spēlē izdarīja septiņus piezemējumus, tajā skaitā divus – Latvijas regbija-7 izlases spēlētājs Dāvis Jansons, kurš, pēc Latvijas Regbija federācijas informācijas, iespējams, no Jaunzēlandes pārcelsies uz kādu no Eiropas klubiem. Vēl bumbu sāncenšu ieskaites laukumā ienesa Toms Zibolis, Edijs Libers, Valters Raņķis, Vigo Valdavs un Vitars Blošķis. Kristapa Bērziņa kontā trīs precīzi realizācijas un divi soda sitieni.

Pēc 19 no pamatturnīrā paredzētajām 30 spēlēm "Miesnieki/Ķekava" ir 39 punkti (8 spēlēs), "TFS Bulduri" 22 (8), "Garkalne/Livonia" 14 (5), LMT/"Eži" 14 (6), RK "Fēnikss" 9 (6) un "Jūrmala"/LLU 0 (5).

Jāatgādina, ka Latvijas čempionātā sešas komandas sacenšas divos apļos. Pirmo divu vietu īpašnieki, no kuriem viens būs "Miesnieki/Ķekava", 10. oktobrī tiksies spēlē par zelta medaļām, bet trešās un ceturtās vietas īpašnieces – par bronzas medaļām.