01.09.2015 11:55

Upesciema futbolisti divās spēlēs guvuši 16 vārtus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema futbolisti divās spēlēs guvuši 16 vārtus www.fta.lv

Latvijas futbola otrās līgas turnīru kārtējās spēlēs pie uzvarām tikuši Garkalnes novada Upesciema, Babītes un Salaspils klubi, bet rangā zemāk esošās Olaines un Ādažu komandas piedzīvojušas kārtējos zaudējumus.

Īpaši iespaidīgi augusta pēdējās dienas pavadījuši sporta kluba "Upesciems" futbolisti. Rīgas čempionātā vispirms viņi viesos ar 10:0 sagrāva "FC Marienburg" vienību, bet divas dienas vēlāk apspēlēja Rīgas Futbola skolas audzēkņus 6:0.

Sešus vārtus šajās divās spēlēs guva Nauris Baranovskis, kurš nu ar 32 precīziem raidījumiem kļuvis par Rīgas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Rēķinot abas pēdējās spēles kopā, trīs golus SK "Upesciems" labā iesita Jorens Grīntāls, divus – Oskars Odiņš, pa vieniem – Māris Pilsētnieks, Andžejs Pokšāns, Jānis Avots, Mārcis Zicmanis un Gatis Zankovskis.

Negaidīti pārliecinošu uzvaru 4:0 pār turnīra tabulā augstāk esošo futbola klubu "Lāčplēsis" guvuši "Salaspils-Nikars" komandas futbolisti. Ar precīziem sitieniem salaspiliešu rindās izcēlās Patriks Malvess, Ervīns Grankins, Vjačeslavs Miņins un kluba jaunpienācējs Stīvs Dorgeless no Kotdivuāras.

Savukārt futbola klubs "Ādaži" kārtējo zaudējumu piedzīvoja spēlē ar Rīgas Tehniskās universitātes futbola centra komandu – 0:3.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā trīs kārtas līdz beigām SK "Upesciems" ar 45 punktiem ieņem piekto vietu un saglabā cerības iekļūt labāko trijniekā. "Nikars-Salaspils" komandai ir 28 punkti un astotā pozīcija, bet FK "Ādaži" joprojām ir pēdējā 14. vietā, no divām priekšā esošajām komandām atpaliekot jau par septiņiem punktiem.

Latvijas otrās līgas Kurzemes reģiona turnīrā pārliecinošu uzvaru izcīnījusi sporta kluba "Babīte" futbolisti, kuri viesos ar 4:0 pieveica Priekules/Vaiņodes/FK "Bandava" komandu. Izšķirošās spēlē izrādījās pirmā puslaika pēdējās desmit minūtes, kuru laikā Andris Briškens, Edgars Kārkliņš un Nenads Vasičs trīs reizes raidīja bumbu mājinieku vārtos. Pēc pārtraukuma ar vārtu guvumu atzīmējās arī Aleksejs Kucenko.

Turnīra tabulā SK "Babīte" ar 19 punktiem ieņem pirmo vietu un par vienu punktu apsteidz Kuldīgas NSS/FK "Nikers" futbolistus, kuri turklāt aizvadījuši vienu spēli vairāk. Jau šosvētdien Piņķos Babītes komanda uzņems futbola klubu "Nīca".

Svētdien vienu no pēdējām sezonas mājas spēlēm savā laukumā pret FK "Valka"/Valmiera aizvadīs arī futbola klubs "Olaine". Pēdējā cīņā izbraukumā olainieši ar 3:6 piekāpās FK "Salacgrīva", piedzīvojot septīto zaudējumu sezonas 11 spēlēs. Viesu labā vārtus guva Dmitrijs Antropovs, Ēriks Markovs un Andrejs Markovs.

Vidzemes reģiona turnīra tabulā FK "Olaine" saglabā priekšpēdējo septīto vietu.