25.08.2015 15:46

Ķekavas florbolistiem trešā un ceturtā vieta turnīrā "Latvian Open"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" FK "Ķekava" www.facebook.com/LatvianOpenFloorball

Pagājušās nedēļas nogalē Valmierā un Kocēnos noslēdzās devītais starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open". Astoņu dāmu komandu konkurencē trešo vietu izcīnīja florbola klubs "Ķekava", bet 16 vīru vienību sabiedrībā ceturtajā vietā ierindojās "Ķekavas Bulldogs" florbolisti.

Dāmu turnīra pirmajā posmā apakšgrupas spēlēs ķekavietes ar 4:0 pārspēja "Saint-Petersburg United" komandu no Krievijas, nospēlēja neizšķirti 2:2 ar florbola klubu "NND" no Rīgas un sagrāva Cēsu "Lekringu" 10:0.

Ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 7:1 tika apspēlētas Tērvetes florbolistes, bet pusfinālā FK "Ķekava" piedzīvoja vienīgo zaudējumu – 1:3 pret Kocēnu "Rubeni". Spēlē par trešo vietu ķekavietes vēlreiz sacentās ar FK "NND" vienību un svinēja uzvaru 5:2. Finālā Krievijas klubs "NT2-Iskra" ar 4:2 pārspēja "Rubeni".

Dāmu turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauta Ieva Jurkāne, kura FK "Ķekava" labā sešās spēlēs guva septiņus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Vīru turnīru apakšgrupā "Ķekavas Bulldogs" sāka ar trim uzvarām – 4:1 pār "Saint-Petersburg United", 3:2 pār "Rubeni" un 1:0 pār FK "Rīga"-1. Pirmā vieta grupā nodrošināja ceļazīmi uzreiz uz ceturtdaļfinālu, kurā "buldogi" pieveica florbola klubu "Rīga" 8:3. Diemžēl turnīru nācās beigt ar diviem zaudējumiem – 2:5 pret vēlākajiem čempioniem FBK "Valmiera/ViA" pusfinālā un 1:3 pret "Rubeni" mačā par trešo vietu.

Vīru turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauts viens no pieredzējušākajiem "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem Gints Klēģers.