24.08.2015 14:27

Mārupiešiem četras, carnikaviešiem divas uzvaras BMX sacensībās Vecpiebalgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupiešiem četras, carnikaviešiem divas uzvaras BMX sacensībās Vecpiebalgā Mārupes BMX klubs

Ar vairāk nekā 230 riteņbraucēju piedalīšanos nedēļas nogalē Vecpiebalgā aizvadīts "SMScredit.lv" BMX čempionāta septītais posms. Vairākās vecuma grupās jau tradicionāli laureātu vidū iekļuva Mārupes un Carnikavas BMX braucēji.

Četras uzvaras Vecpiebalgā izcīnīja Mārupes BMX kluba pārstāvji. Jaunākajā B5-6 vecuma grupā zēniem, kā ierasts, uz goda pjedestāla kāpa Markuss un Ralfs Domoracki. Tiesa, šoreiz Ralfam pēc uzvarām trijos priekšbraucienos finālā nācās samierināties ar trešo vietu.

Uzvaras visos braucienos un pārliecinošu pirmo vietu Mārupes klubam izcīnīja Mārtiņš Zadraks B11 grupā un Edvards Emīls Liberts B12 grupā. Bet G14+ grupā jaunietēm dubultuzvaru svinēja Kitija Elste un Laura Šape.

B8 grupā labākais finālā bija RRS/"Rīgas Favorīts" komandas pārstāvis un šāgada pasaules vicečempions carnikavietis Kristers Apels, bet mārupietis Emīls Allers šoreiz palika uzreiz aiz labāko trijnieka. Savukārt B9 grupā Kristers Oiguss no Carnikavas izcīnīja uzvaru, bet Daniels Ozols no Mārupes BMX kluba ierindojās trešajā vietā.

Mārupieši no Vecpiebalgas pārvada vēl vairākas trešās vietas. Tās ieguva Rūdolfs Sīklis B7 grupā, Emīls Zadraks B15 grupā, Beāte Žihare G11-13 grupā, kā arī Elvis Puroms apvienotajā junioru un elites grupā.

Šosezon "SMScredit.lv" BMX čempionātā atlicis tikai viens posms, kas 12. septembrī risināsies Mārupes BMX trasē. Sacensību kopvērtējumā tiks noskaidroti Latvijas čempioni bērnu, jauniešu un amatieru grupās.