17.08.2015 15:28

Upesciema petanka klubiem – pirmā un trešā vieta Latvijas kausa izcīņā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema petanka klubiem – pirmā un trešā vieta Latvijas kausa izcīņā arhīvs

Ropažu "Valgundās" ar sešu klubu komandu piedalīšanos divas dienas notika cīņas par Latvijas kausu petankā. Savu meistarību nodemonstrēja Garkalnes novada klubi, kas noslēgumā ieņēma pirmo un trešo vietu.

Katram klubam tiekoties ar katru, cīņas notika divu trijnieku un triju divnieku starpā – kopumā piecas spēles.

Par kausa ieguvējiem kļuva sporta kluba "Upesciems" komanda, kuras sastāvā kopā ar carnikaviešiem Māri, Gintu, Lauru un Gati Miglāniem spēlēja Denijs Kuzma un Dzintars Seilis. Viņi izcīnīja uzvaras visos piecos mačos ar vienādu rezultātu 4:1, turklāt "mazo punktu" starpība tikai vienu reizi nebija lielāka par divdesmit (59:39).

Sacensība pārējo komandu starpā bija krietni sīvāka. Otro vietu ar trim uzvarām un diviem zaudējumiem ieņēma kluba "Rīgas Petanka" spēlētāji, bet trešajā ierindojās Upesciema "Warriors" – Juris Silovs, Edgars Silovs, Marija Elizabete Silova, Jurijs Jevsejevs, Gaļina Sosņina, Andris Puzo un Žans Klave. Garkalnieši piedzīvoja trīs zaudējumus un guva divas uzvaras, tajā skaitā 3:2 (53:44) pār "Petank Ikšķile" vienību, kas izrādījās izšķirošā cīņā par trešo vietu.

Ikšķilieši ierindojās ceturtajā vietā, ar piekto nācās samierināties turnīra saimniekiem Ropažu sporta klubam "Boule", bet pēdējie palika ventspilnieki, kuri vienīgo uzvaru guva pār Upesciema "Warriors".

Petanka sezona Pierīgā turpināsies ar Latvijas čempionāta otrās kārtas spēlēm dāmām vieninieku turnīrā, kas notiks sestdien Upesciema stadionā. Bet pēc nedēļas turpat Upesciemā divas dienas risināsies starptautisks turnīrs "Warriors Cup" dubultspēlēs.