15.08.2015 20:58

"Auda" Jēkabpilī iesit sešus vārtus, uzvar arī Salaspils, Olaine nezaudē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Auda" Jēkabpilī iesit sešus vārtus, uzvar arī Salaspils, Olaine nezaudē www.afaolaine.lv

"Komanda.lv" Latvijas futbola pirmās līgas 18. kārtas spēles sestdien sekmīgi aizvadījušas trīs Pierīgas komandas. Uzvaras un trīs punktus izcīnīja Ķekavas klubs "Auda" un Salaspils komanda, bet AFA "Olaine" nosargāja neizšķirtu cīņā pret rangā krietni augstāk esošo klubu "1625 Liepāja".

Iespaidīgu uzvaru izcīnīja FK "Auda" futbolisti, kuri izbraukumā ar 6:0 sagrāva futbola klubu "Jēkabpils". Pirmajā puslaikā Edgars Bricis, Felipe Bazilio un divreiz Šotari Matori panāca viesiem četru vārtu pārsvaru, bet pēc pārtraukuma "Audas" leģionāri Bazilio un Matori vēl pa reizei raidīja bumbu jēkabpiliešu vārtos.

Pie panākuma tika arī Aleksandra Kulakova futbola akadēmijas centra komanda no Salaspils, kas nedaudz negaidīti viesos ar 1:0 pārspēja turnīra tabulā augstāk esošo Rēzeknes futbola akadēmijas komandu. Vienīgos vārtus pirmā puslaika vidū guva Aleksandrs Romanovskis.

Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" komanda sestdien savā laukumā uzņēma vienus no medaļu pretendentiem futbola klubu "1625 Liepāja". Pirmajā puslaikā ar efektīgu sitienu mājiniekus vadībā izvirzīja Rodrigo Pereira da Silva, taču pēc pārtraukuma liepājniekiem izdevās atspēlēties – neizšķirts 1:1.

Pirmās līgas turnīra tabulā FK "Auda" ar 33 punktiem 18 spēlēs atrodas piektajā vietā. AFA "Olaine" ir 22 punkti un devītā vieta, bet salaspiliešiem ir četri punkti mazāk un divas pozīcijas zemāk.

Nākamās spēles Pierīgas pirmās līgas klubiem paredzētas 22. augustā. FK "Auda" viesos tiksies ar "Valmiera Glass FK", AFA "Olaine" – ar FK "Jēkabpils", bet Salaspils futbolisti Iecavā mēģinās iegūt trīs punktus spēlē ar turnīra pastarīšiem "Staiceles Bebriem".