14.08.2015 14:48

Mārupes tenisa skolas pārstāvjiem Latvijas vicečempionu tituli

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Piektdien piedzīvojot zaudējumus izšķirošajās spēlēs par zelta medaļām, Latvijas vicečempionu titulus tenisa centrā "Lielupe" ieguvuši Mārupes tenisa skolas pārstāvji Arkādijs Slobodkins un Anna Ozerova.

Vīru vienspēļu turnīrā A.Slobodkins pirmajās trijās spēlēs guva pārliecinošas, kopā zaudējot tikai sešus geimus. Pusfinālā viņš ar 6:1, 7:6 pārspēja Uldi Gaismiņu, kurš iepriekšējā kārtā bija negaidīti uzvarējis pagājušā gada Latvijas čempionu, vēl vienu Mārupes tenisa skolas audzēkni Krišjāni Stabiņu.

Piektdien finālā Arkādijs tikās ar Edgaru Maņuši un bija spiests atzīt pretinieka pārākumu 3:6, 6:7 (10:12). Jāpiebilst, ka čempions E.Maņušis iepriekš pusfinālā ar 6:4, 6:1 bija uzvarējis Mārupes tenisa kluba "Sēļi" spēlētāju Rūdolfu Medni.

Dāmu turnīrā Anna Ozerova pēc pārliecinošām divu setu uzvarām pirmajās trijās cīņās finālā tikās ar šāgada Latvijas jaunatnes Olimpiādes čempioni Danielu Vismani no Babītes novada un piekāpās trijos setos – 5:7, 6:3, 3:6. D. Vismane pusfinālā bija uzvarējusi ar pirmo numuru izlikto Lauru Gulbi no Ādažu tenisa centra 6:3, 4:6, 6:3. Vēl viena Ādažu kluba pārstāve Ksenija Tihomirova aizkļuva līdz turnīra ceturtdaļfinālam.

Latvijas čempionāta uzvarētāji saņēma naudas balvu 1000 eiro. Otro vietu ieguvējiem pienācās 700 eiro, bet pusfināla neveiksminiekiem – pa 300 eiro