09.08.2015 16:46

BMX braucēji ievākuši medaļu ražu sacensībās Madonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
BMX braucēji ievākuši medaļu ražu sacensībās Madonā arhīvs

Mārupes un vairāku citu Pierīgas novadu BMX braucēji sestdien Madonā ar panākumiem startēja "SMScredit.lv" BMX čempionāta sestajā posmā, pirmajās oficiālajās sacensībās pēc Beļģijā notikušā pasaules čempionāta.

Īpaši iespaidīgs Pierīgas riteņbraucēju pārākums bija B9 vecuma grupā puišiem, kurā viņi ieņēma pirmās četras vietas. Par posma uzvarētāju kļuva RRS/"Rīgas Favorīts" komandas pārstāvis carnikavietis Kristers Oiguss, otro vietu finālā ieņēma viņa komandas biedrs ikšķilietis Edgars Langmanis, bet nākamās divas vietas ieguva Daniels Ozols un Edgars Regzdiņš no Mārupes BMX kluba.

Mārupieši Madonā izcīnīja uzvaras trijās grupās. Jaunākajā B5-6 grupā kārtējo dubultuzvaru guva Markuss un Ralfs Domoracki. B11 grupā visos braucienos pirmais finišēja Mārtiņš Zadraks, bet B12 grupā tikpat pārliecinoši labākais bija Edvards Emīls Liberts.

Prestižākajā elites un junioru apvienotajā grupā otro vietu aiz valmierieša Edžus Treimaņa ieguva Elvis Puroms no Mārupes BMX kluba. Otrās vietas arī Rūdolfam Sīklim B7 grupā, Kitijai Elstei G14+ grupā meitenēm un Emīlam Alleram B8 grupā, kurā šoreiz tikai ceturtais palika šāgada pasaules vicečempions carnikavietis Kristers Apels no RRS/"Rīgas Favorīts" komandas.

Krūzeru CR30+ klasē otro un trešo vietu ieguva attiecīgi mārupieši Edgars Regzdiņš un Gints Zadraks, trešās vietas arī Emīlam Zadrakam B15 grupā un Deividam Bruno Bergmanim CR17+ grupā.

Šosezon "SMScredit.lv" BMX čempionātā vēl atlikuši posmi Vecpiebalgā un Mārupē. Sacensību kopvērtējumā tiks noskaidroti Latvijas čempioni bērnu, jauniešu un amatieru grupās.