08.08.2015 20:10

Divi vārtu guvumi nodrošina uzvaras Olaines un Salaspils futbolistiem, "Audai" neveiksme

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Divi vārtu guvumi nodrošina uzvaras Olaines un Salaspils futbolistiem, "Audai" neveiksme A.Kulakova futbola akadēmijas centrs

"Komanda.lv" Latvijas pirmās līgas 17. kārtas spēles sestdien aizvadīja trīs Pierīgas futbola komandas. Pie panākumiem tika Salaspils un Olaines futbolisti, savukārt rangā augstāk esošajai Ķekavas "Audai" nācās samierināties ar zaudējumu.

 

Aleksandra Kulakova futbola akadēmijas centra komanda no Salaspils laukuma saimnieku statusā Ogrē uzņēma kaimiņus turnīra tabulā – futbola klubu "Smiltene". 33. minūtē pirmie vadībā izvirzījās viesi, taču drīz pēc otrā puslaika sākuma triju minūšu laikā Bogdans Ņesterenko ar precīzu 11 metru soda sitienu un Aleksandrs Romanovskis panāca 2:1 salaspiliešu labā. Spēle tā arī noslēdzās, un Salaspils komanda apsteidza smilteniešus turnīra tabulā.

Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" komanda viesojās pie jaunatnes futbola kluba "Saldus" un izcīnīja uzvaru 2:0. Abus vārtus olainieši guva spēles pēdējās 20 minūtēs. Vispirms Rodrigo Pereira Markešs realizēja 11 metru soda sitienu, bet jau kompensācijas laikā otrreiz bumbu mājinieku vārtos ieraidīja Krists Kalniņš.

Divi vārti tika gūti arī spēlē Liepājā, kurā FK "1625 Liepāja" uzņēma FK "Auda" futbolistus. Pirmā puslaika vidū mājinieki guva pirmos vārtus un minimālo pārsvaru saglabāja līdz 79. minūtei, kad iesita arī otros un svinēja uzvaru 2:0.

Pirmās līgas turnīra tabulā pēc 17 kārtām FK "Auda" ar 30 punktiem saglabā sesto vietu. AFA "Olaine" ar 21 punktu ir pakāpusies uz devīto vietu, bet Salaspils vienība ar 15 punktiem – uz 11. vietu.

Nākamās spēles Pierīgas klubiem paredzētas 15. augustā. Olainieši savā laukumā uzņems FK "1625 Liepāja", Salaspils komanda viesosies pie Rēzeknes futbola akadēmijas vienības, bet FK "Auda" – pie futbola kluba "Jēkabpils".