17.07.2015 11:07

Ādažu futbolisti pārtrauc divpadsmit zaudējumu sēriju un tiek pie pirmā punkta

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas futbola otrās līgas turnīrā Rīgas čempionātā pie uzvarām šonedēļ nav izdevies tikt Pierīgas komandām. Toties iemesls līksmībai bija futbola klubam "Ādaži", kam pirmā apļa pēdējā spēlē beidzot izdevās pārtraukt 12 zaudējumu sēriju un tikt pie pirmā punkta sezonā.

Ceturtdien ādažnieki savā laukumā uzņēma internacionālo "Riga United FC" vienību, kas turnīra tabulā atrodas tikai divas pozīcijas augstāk par pastarīšiem laukuma saimniekiem. FK "Ādaži" futbolistiem pirmo reizi šosezon izdevās nosargāt savus vārtus neskartus un, lai arī pašiem bumbu ieraidīt pretinieku vārtos nesanāca, bezvārtu neizšķirts 0:0 garantēja pirmo punktu sezonā. Tiesa, pakāpties no pēdējās vietas turnīra tabulā tas nepalīdzēja.

Salaspils sporta nama stadionā "Nikars-Salaspils" komanda uzņēma "Dinamo Rīga" futbolistus. Rīkotāju informācija liecina, ka vienīgo reizi bumba vārtos pabija, kad otrā puslaika sākumā mājinieki trāpīja paši savos vārtos, un salaspilieši cieta sāpīgu zaudējumu 0:1.

Neveiksmi piedzīvoja arī sporta klubs "Upesciems", kas viesos ar 0:3 piekāpās FK "Rīnūži Rīga" vienībai. Visus trīs vārtus viesi ielaida nepilnu 20 minūšu laikā pirmā puslaika beigās un otrā puslaika sākumā.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā, kad vairums komandu ir noslēgušas pirmo apli, pirmo vietu ar 32 punktiem 13 spēlēs dala "FC Caramba Riga" un "Monarhs-Flaminko" komandas. SK "Upesciems" ar 24 punktiem atrodas sestajā pozīcijā, "Nikars-Salaspils" ar 10 punktiem ir devītajā vietā, bet FK "Ādaži" ar vienu punktu saglabā pēdējo 14. vietu.

Nākamnedēļ Pierīgā paredzētas trīs Rīgas čempionāta spēles. Pirmdien, 20. jūlijā, plkst. 19.15 Ādažu stadionā FK "Ādaži" uzņems FK "Rīnūži Rīga" futbolistus, otrdien plkst. 19 Garkalnes Upesciema stadionā laukuma saimnieki tiksies ar "Nikars-Salaspils" komandu, bet divas dienas vēlāk tajā pašā laikā sacentīsies ar FK "Rīnūži Rīga".