08.07.2015 11:58

Sezonas noslēguma pasākumā sumina arī Pierīgas florbolistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Otrdien Eduarda Smiļģa teātra muzejā Rīgā svinīgā atmosfērā tika sveikti aizvadītās florbola sezonas labākie spēlētāji jauniešu un pieaugušo konkurencē, kā arī viņu treneri. Apbalvoto vidū bija ievērojams skaits Pierīgas klubu pārstāvju.

"Elvi" virslīgā vīriem Ulbrokas un Ķekavas komandu pārstāvju laureātu vidū nebija, toties dāmu virslīgā par labāko uzbrucēju tika atzīta "Ķekavas Bulldogs" kluba spēlētāja Inga Ametere, bet sezonas simboliskajā izlasē līdz ar viņu tika iekļautas arī divas florbola kluba "Ķekava" pārstāves – aizsardze Gundega Vancāne un uzbrucēja Ieva Jurkāne.

Latvijas jaunatnes florbola čempionāta jaunākās U-10 vecuma grupas rezultatīvākā spēlētāja titulu izpelnījās "Inčukalns/Coyote" komandas snaiperis Daniels Bunkus, kurš 28 spēlēs pamanījās gūt 75 vārtus un izdarīt 43 rezultatīvas piespēles.

U-12 vecuma grupā tādu pašu atzinību guva Daniels Anis no florbola skolas "Masters"/Ulbrokas vienības – viņam 75 vārti un 24 piespēles 17 mačos. Savukārt viņa komandas biedrs Reinis Rudzītis tika atzīts par sezonas labāko aizsargu.

U-14 vecuma grupā labāko spēlētāju balvas saņēma divi "Ķekavas Bulldogs" kluba spēlētāji – meitenēm Elīna Jeige tika atzīta par labāko vārtsardzi, bet puišiem Renāts Degins par labāko aizsargu.

U-16 grupā jauniešiem, kurā finālā tikās FS "Masters"/Ulbroka un "Ķekavas Bulldogs" florbolisti (uzvarēja Stopiņu klubs), par rezultatīvāko spēlētāju kļuva ķekavietis Klāvs Ozoliņš (20 spēlēs 73+32), bet ulbrokieši Kārlis Petrovskis un Emīls Ērglis izpelnījās attiecīgi labākā aizsarga un vārtsarga balvas. Šī vecuma grupā meitenēm vēl vienu labākās vārtsardzes titulu ieguva Elīna Jeige, bet ķekaviete Edīte Ozoliņa tika atzīta par labāko aizsardzi.

Visbeidzot par labākajiem jaunatnes treneriem aizvadītajā sezonā tika atzīti Remārs Vikānis no florbola skolas "Masters"/Ulbrokas kluba un Juris Fedulovs no "Rīgas lauvām".