07.07.2015 13:06

"BFS Ropaži" futbolisti no Liepājas pārbrauc bez uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Liepājas pludmalē risinājās Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā. Deviņu komandu vidū bija arī "BFS Ropaži" vienība, kas maija beigās kļuva par šīs sezonas pirmā turnīra – Rīgas kausa izcīņas – uzvarētājiem. Liepājas pludmales smiltīs iesaistīties cīņā par trofeju ropažniekiem lāgā neizdevās.

Pirmajā posmā komandas bija sadalītas trijās apakšgrupās, un astoņas labākās komandas dienu vēlāk turpināja cīņu ceturtdaļfinālā. "BFS Ropaži" futbolisti pirmajās divās spēlēs ar 0:4 piekāpās RTU futbola klubam un ar 3:6 Ventspils komandai "Depo-14" un grupā palika pēdējā trešajā vietā, tomēr nopelnīja vietu izslēgšanas turnīrā.

Ceturtdaļfinālā ropažniekiem pretī stājās galvenie favorīti – pašreizējie valsts čempioni un Latvijas kausa īpašnieki pludmales futbola komandas "Kreiss" spēlētāji. Viņi apliecināja savu statusu arī šoreiz, izcīnot uzvaru gan ceturtdaļfinālā 5:3, gan pēc tam arī finālā, ar 6:3 pārspējot RTU komandu.

Jau otrdien atsākas Rīgas čempionāts pludmales futbolā, kurā pēc pirmā apļa "BFS Ropaži" komanda sešu vienību konkurencē ieņem ceturto vietu – divas uzvaras un trīs zaudējumi.