06.07.2015 15:26

Pierīgas futbola klubi gūst uzvaras Latvijas kausa izcīņas spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas futbola klubi gūst uzvaras Latvijas kausa izcīņas spēlēs Raivis Kanders, FK "Auda"

Šīs nedēļas beigās vairākas Pierīgas futbola komandas, kas izcīnīja uzvaras Latvijas kausa izcīņas otrā posma pirmās kārtas spēlēs, aizvadīs otrās kārtas mačus, lai cīnītos par tiesībām izmēģināt spēkus pret Latvijas virslīgas klubiem.

Pārliecinošāko uzvaru izcīnīja Rīgas čempionātā (Latvijas otrajā līgā) spēlējošie Garkalnes novada sporta kluba "Upesciems" futbolisti, kuri ar 6:1 sagrāva futbola klubu "Fortūna" no Ogres. Nākamajā spēlē viņiem būs jātiekas ar pirmās līgas komandu no Salaspils, kas arī visai pārliecinoši ar 3:0 pārspēja futbola klubu "Bandava" no Priekules.

Savukārt Ķekavas futbola kluba "Auda" un FK "Lāčplēsis" cīņas likteni izšķīra vieni gūti vārti – 1:0 "Audas" labā. Ķekaviešiem cīņā par vietu astotdaļfinālā pretī stāsies "Monarhs" kluba futbolisti.

Trešdien ar Pierīgas komandu piedalīšanos notiks vēl divas Latvijas kausa izcīņas otrā posma pirmās kārtas spēles. Plkst.18 Piņķu stadionā sporta kluba "Babīte" komanda uzņems futbola klubu "Smiltene", bet stundu vēlāk Tukumā pret FK "Tukums 2000" spēlēs Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" vienība. 11. un 12. jūlijā paredzēti otrā posma otrās kārtas mači, kuru veiksminieki iekļūs trešajā posmā jeb astotdaļfinālā.