29.06.2015 19:45

Ķekavas "Miesniekiem" Latvijas vicečempionu tituls pludmales regbijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesniekiem" Latvijas vicečempionu tituls pludmales regbijā RK "Miesnieki"

Par šāgada Latvijas atklātajā čempionāta uzvarētājiem pludmales regbijā svētdien Bulduru pludmalē kļuva regbija klubs "Klaipedos Kovas" no Lietuvas. Labākie no mājiniekiem bija Ķekavas regbija kluba spēlētāji, kuri izcīnīja otro vietu.

Turnīrā piedalījās piecas komandas. Lietuvieši uzvarēja pārējos četrus konkurentus, un sīvāko konkurenci viņiem sastādīja tieši "Miesnieki", kuri piekāpās tikai par viena piezemējuma tiesu – 4:5, informēja Latvijas Regbija federācijā.

Turnīra pēdējā spēle iznāca cīņa par otro vietu, kurā "Miesnieki" ar 10:3 uzvarēja "LMT/Ežus". Ceturto vietu ieguva Garkalnes regbija klubs "Livonia", piekto – RK "Jūrmala".

Par turnīra labāko spēlētāju atzina Viktoru Ļebedevu no Klaipēdas komandas. Viņš arī saņēma labākā trenera balvu. Emīls Balodis no "Miesniekiem" kļuva par turnīra rezultatīvāko spēlētāju, bet komandas labākā spēlētāja balvu saņēma Māris Robežnieks.

Pludmales regbija nākamais turnīrs paredzēts veterāniem 11. jūlijā Majoros, bet 12. jūlijā Dzintaros par Latvijas čempionāta godalgām sacentīsies dāmu komandas.