24.05.2012 15:41

Zīriņu pavasara velokrosā startē pusotra simta riteņbraucēju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Zīriņu pavasara velokrosā startē pusotra simta riteņbraucēju www.salaspils.lv

Sporta biedrības "Salaspils/Zīriņi" rīkotās riteņbraukšanas sacensības Silavas mežā risinājās jau septīto reizi.

Velokross paredzēts gan pieredzējušiem velobraucējiem, gan pavisam maziem trīsriteņu un četrriteņu īpašniekiem. Atbilstošs ir arī distanču garums – no 200 metriem līdz vairāk nekā 10 kilometriem.

Labākos vērtēja sešās vecuma grupās bērniem un divās pieaugušajiem. Starp pašiem mazākajiem (2008.-09. g.dz.) veiklākie pedāļu mīšanā bija Elīna Biseniece un Ričards Rūdolfs Gailis. Riteņbraucējiem līdz piecu gadu vecumam pirmās vietas izcīnīja Beatrise Zeltiņa un Stepans Šepeļovs, bet starp septiņgadīgajiem – Viktorija Ziediņa un Ričards Bisenieks, kurš, kā informēja rīkotāji, savu galveno konkurentu Raienu Luntu pārspēja tikai iepriekš neparedzētā pārbraucienā.

Vecuma grupā līdz deviņiem gadiem ātrākie bija Gunda Freidenfelde un Matīss Kaļveršs, līdz 11 gadiem – Anna Luīze Čakše un Niks Dreimanis, bet līdz 13 gadiem – Karlīna Ieva Gasiņa un Mārtiņš Rencis.

Jauniešiem (1982.-97. g.dz.) pirmās vietas izcīnīja Ilze Rence un Kaspars Zeimulis, bet pieaugušo konkurencē labākie bija Linda Čakše un Dainis Dosbergs.

Septembra vidū Salaspilī paredzēts Zīriņu rudens velokross.