16.06.2015 17:12

Futbola otrajā līgā Upesciema futbolistiem četru uzvaru sērija

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbola otrajā līgā Upesciema futbolistiem četru uzvaru sērija Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola otrās līgas turnīrā Rīgas čempionātā pie panākumiem pēdējās četrās spēlēs tikuši Garkalnes sporta kluba "Upesciems" futbolisti. Savukārt Salaspils un Ādažu komandām ieilgušas neveiksmju sērijas.

Pēc ne pārāk sekmīgā sezonas sākuma – divi zaudējumi pirmajās trijās spēlēs – no uzvaras uz uzvaru, demonstrējot ļoti rezultatīvu spēli, soļo SK "Upesciems" komanda. Garkalnes kluba futbolisti ar 5:0 sagrāva futbola klubu "Ādaži", ar vienādu 4:3 rezultātu pārspēja internacionālo "Riga United FC" vienību un "FC Marienburg", kā arī ar 3:2 uzvarēja turnīra līderi futbola klubu "Lāčplēsis" (video skatīt zemāk). Vienpadsmit no šajās četrās spēlēs gūtajiem 16 vārtiem SK "Upesciems" labā iesitis Nauris Baranovskis.

Gluži pretēji Rīgas čempionāta klājas divām citām komandām ar Pierīgas "pierakstu". "Nikars-Salaspils" futbolisti pēdējos mačos ar 0:2 piekāpās "Monarhs-Flaminko" komandai, ar 1:4 FK "Rīnūži Rīga" un ar 1:3 jau pieminētajam FK "Lāčplēsis". Savukārt futbola klubs Ādaži zaudējis visas astoņas šīs sezonas spēles, tajā skaitā pēdējās trīs pret "Monarhs-Flaminko" (2:5), "FC Marienburg" (1:2) un "FC Caramba Riga" (1:8).

Turnīra tabulā 14 komandu konkurencē SK "Upesciems" ar 15 punktiem septiņās spēlēs ieņem sesto vietu, "Nikars-Salaspils" ar septiņiem punktiem septiņās spēlēs – astoto vietu, bet ādažnieki, kuriem punktu nav, ir pēdējie.

Turpinās Latvijas otrās līgas Vidzemes reģiona turnīrs, kurā piedalās futbola klubs "Olaine". Pēc zaudējumiem pirmajās divās spēlēs olainieši nospēlēja neizšķirti desmit vārtu trillerī pret futbola kluba "Staiceles bebri" otro komandu (5:5), kā arī slēdza miera līgumu ar FK "Salacgrīva" futbolistiem (1:1).

Turnīra tabulā FK "Olaine" ar diviem punktiem ieņem septīto pozīciju deviņu klubu konkurencē.