05.06.2015 16:05

"Ghetto Games" Mārupē sāk savu otro sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ghetto Games" Mārupē sāk savu otro sezonu publicitātes

Mārupē jau otro sezonu pēc kārtas visas vasaras garumā norisināsies "Ghetto Games" aktivitātes, kur iknedēļas turnīros meistarībā sacentīsies florbolisti un futbolisti.

Kā portālu "Aprinķis.lv" informēja organizatori, 8. jūnijā plkst. 18 pie Mārupes vidusskolas notiks oficiālā "Ghetto Games Mārupe" otrās sezonas atklāšana, kurai startu dos Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs un "Ghetto Games" kustības līderis Raimonds Elbakjans. Atklāšanas pasākumā dalībnieki tiks priecēti ar dažādiem priekšnesumiem, un par lielisku atmosfēru gādās dīdžeji un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš, kurš kā vienmēr būs sagādājis pārsteigumus skatītajiem.

Plānots, ka visu vasaru notiks iknedēļas turnīri divos sporta veidos – ielu florbolā un ielu futbolā. Turklāt ielu futbola formāts Mārupē atšķirsies no Grīziņkalnā ierastā, jo šeit savā starpā sacentīsies komandas septiņu spēlētāju sastāvā.

Paredzēts, ka spēles notiks katru pirmdienu. Ielu florbola turnīri notiks Mārupes vidusskolas stāvlaukumā pulkst. 18, bet futbolu varēs spēlēt Jaunmārupes futbola stadionā plkst. 19.

Savukārt tiem, kuri neizraujas ar nevienu no šiem sporta veidiem vai vēlas trenēties papildus, būs iespēja apmeklēt trīs dažādu slodžu fitnesa treniņus. Pirmdienās un ceturtdienās plkst. 19 Mārupes vidusskolas Futbola laukumā notiks mazas intensitātes treniņi.

Bet trešdienās plkst. 19 un svētdienās plkst. 11 Tīraines sporta laukumā sportot gribētāji varēs piedalīties vidējas intensitātes treniņos. Savukārt otrdienās un ceturtdienās plkst. 19 Skultes stadionā tiks gaidīts ikviens, kurš jūtas gatavs kārtīgam augstas intensitātes treniņam.

"Ghetto Games" šobrīd ir lielākā ielu kultūras un jauniešu kustība valstī. Zem "Ghetto" karoga šovasar tiek organizēti teju 70 pasākumi, kuros tūkstošiem jauniešu būs iespēja pozitīvā vidē regulāri sportot un veselīgi pavadīt brīvo laiku.