18.05.2015 22:06

LBL3 bronzas medaļu pasniegšana no Carnikavas pārcelta uz Cēsīm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
LBL3 bronzas medaļu pasniegšana no Carnikavas pārcelta uz Cēsīm arhīvs

Carnikavas komandai nav izdevies izmantot laukuma priekšrocības un izcīnīt uzvaru pār "Dārznieks"/Cēsu sporta skolas basketbolistiem arī otrajā spēlē par Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas bronzas medaļām. Finālsērijas izšķirošā trešā spēle notiks piektdien Cēsīs.

Laukuma saimniekiem neveiksmīga izrādījās pirmās ceturtdaļas izskaņa, kad viņi zaudēja desmit punktus pēc kārtas un nokļuva zaudētājos 13:24. Otrajā ceturtdaļā cēsnieki starpību palielināja līdz 16 punktiem un atpūtā devās, kad rezultāts vēstīja 28:44.

Otrā puslaika vidū carnikaviešiem izdevās veiksmīga sērija, un starpība tika samazināta līdz desmit punktiem (52:62), taču viesi nekavējoties atbildēja ar astoņiem punktiem pēc kārtas un beigās svinēja visai pārliecinošu uzvaru ar "acīti" – 86:65.

Carnikavas komandas sastāvā rezultatīvākais otro spēli pēc kārtas bija Niks Saknītis – 16 punkti plus 11 atlēkušās bumbas. Ivars Lubāns guva 14 punktus, Rolands Dovgjallo 11 punktus.

Jau ziņots ka "mazā fināla" pirmajā spēlē Cēsīs carnikavieši uzvarēja 78:60. Izšķirošā trešā spēle sērijā līdz divām uzvarām notiks piektdien Cēsu sporta namā.