16.05.2015 21:19

Pierīgas futbola klubi nopelna pa punktam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas futbola klubi nopelna pa punktam www.kulakova-fac.eu

"Komanda.lv" Latvijas futbola otrās līgas astotās kārtas spēles ar Pierīgas klubu piedalīšanos sestdien noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu. Līdz ar to visas trīs komandas nopelnīja pa vienam punktam.

Ogres stadionā tikās Salaspils futbola komanda un Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" vienība. Pirmā puslaika 19. minūtē olainiešus vadībā izvirzīja Krists Kalniņš, bet astoņas minūtes vēlāk Patriks Malvess panāca izlīdzinājumu.

Drīz pēc otrā puslaika sākuma Ņikita Petrovs panāca 2:1 jau salaspiliešu labā, bet AFA "Olaine" futbolisti, pateicoties sava kapteiņa Vitālija Makejeva precīzajam raidījumam, jau trīs minūtes vēlāk vēlreiz izlīdzināja rezultātu – spēle tā arī beidzās 2:2.

Ķekavā futbola klubs "Auda" uzņēma turnīra tabulā vienu pozīciju augstāk esošo Rēzeknes futbola akadēmijas komandu. Šajā mačā vārti tā arī netika gūti – 0:0.

Turnīra tabulā pēc astoņām kārtām FK "Auda" futbolisti ar 12 punktiem ieņem septīto vietu. Vienu pozīciju zemāk ir AFA "Olaine", kam ir punkts mazāk. Savukārt Salaspils klubs ar pieciem punktiem saglabā 13. vietu 16 komandu konkurencē.

Nākamās spēles Pierīgas klubiem paredzētas 23. maijā. Salaspils futbolisti Ogrē uzņems Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu, FK "Auda" viesosies pie "Staiceles Bebriem", bet AFA "Olaine" – pie Rēzeknes futbola akadēmijas.