14.05.2015 14:25

Stopiņu kluba handbolistei Mēneša spēlētājas tituls

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pretinieku komandu treneru balsojumā par "Vektrum Sport" labāko spēlētāju Latvijas handbola virslīgā dāmām aprīlī un maijā atzīta Stopiņu novada handbola komandas (NHK) uzbrukuma līdere Elza Seržante.

Stopiņu NHK aprīlī un maijā piedzīvoja četrus zaudējumus – pusfināla sērijā pret LSPA un sērijā par bronzu pret Dobeles SS/REIR, pirmo reizi kopš 2009. gada paliekot bez medaļām.

Taču E. Seržante šajās spēlēs bija ļoti rezultatīva, kopumā gūstot 48 vārtus. Trijos no šiem četriem mačiem E. Seržante guva vairāk nekā desmit vārtus, bet rezultatīvāko maču aizvadīja 17. aprīlī pret LSPA, kad guva 15 no savas komandas 24 gūtajiem vārtiem (24:29).

Latvijas Handbola federācijā precizēja, ka E. Seržante ir jau trešā Stopiņu NHK handboliste aiz Gitas Brodzinskas un Dainas Sergejevas, kas atzīta par mēneša labāko spēlētāju. G. Brodzinska par labāko tika nosaukta decembrī/janvārī, bet D. Sergejeva – martā.

Latvijas čempionāta "Vektrum Sport" labākie spēlētāji dāmu un vīru virslīgā saņems dāvanas un kreklu no "Vektrum Sport", savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda – 15–25 % atlaidi.