22.05.2012 09:57

Siguldas badmintona turnīrā godalgas arī mājiniekiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintona turnīrā godalgas arī mājiniekiem Vjačeslavs Baskovs

Jauniešu turnīrā piedalījās vairāk nekā 170 dalībnieku no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas un Polijas.

No mājiniekiem veiksmīgākā bija Jekaterina Romanova, kura izcīnīja trīs medaļas sacensībās vecuma grupā līdz 16 gadiem (U-16). Vienspēļu turnīrā Siguldas badmintona kluba pārstāve izcīnīja uzvaras visās trijās spēlēs un ieņēma pirmo vietu.

Uzvara Romanovai arī dubultspēļu turnīrā, kurā viņas partnere bija Anastasija Kučera no Ukrainas. Savukārt jaukto dubultspēļu turnīrā Jekaterina pārī ar siguldieti Teodoru Kerimovu finālā piekāpās ukraiņiem un ierindojās otrajā vietā. Jauniešu dubultspēļu turnīrā Kerimovs kopā ar valmierieti Jāni Gulbi ieņēma ceturto vietu.

Sekmīgi Siguldas jaunie badmintonisti startēja jaunākajā U-11 vecuma grupā. Vienspēļu turnīrā jaunietēm divas pirmās vietas ieņēma Liāna Lenceviča un Rūta Aizupiete, bet puišiem Gints Bērziņš tikai finālā zaudēja lietuvietim Girulim un izcīnīja otro vietu.

U-19 vecuma grupā divas sudraba medaļas dubultspēļu turnīros izcīnīja Pauls Gureckis – viņa partneri bija Pjotrs Vasiļuks no Polijas un Anna Pumpure no Rīgas Tehniskās universitātes. Vienspēļu turnīrā siguldietim ceturtā vieta, bet dubultspēļu turnīrā trešajā vietā ierindojās Diāna Lenceviča pārī ar polieti Diānu Glovacku.

U-13 vecuma grupā dominēja viesi no Igaunijas un Polijas. Pie godalgotas vietas jaukto dubultspēļu turnīrā gan tika Ardis Bedrītis un Liāna Lenceviča – viņiem otrā vieta.

Siguldas starptautiskais jauniešu badmintona turnīrs notika jau 18. reizi.